Het vermogen van Ferry Doedens. Benieuwd?

vermogen barbie 2023

Wie is Ferry Doedens eigenlijk?

Ferry is met name bekend geworden door zijn rol als Lucas Sanders in de soap Goede tijden, slechte tijden. Ook nam hij als zanger deel aan Idols IV. Afgelopen jaren kwam hij met name in het nieuws vanwege zijn account op het OnlyFans platform.

Hij heeft een carrière switch gemaakt die hem wel veel oplevert. Of hij er echt trots is is een ander verhaal.

Vanaf 2009 speelde Ferry de rol van het homoseksuele personage Lucas Sanders in Goede tijden, slechte tijden. In 2011 presenteerde hij eenmalig het jeugdprogramma Kids Top 20. Ook speelde hij een gastrol in de miniserie Gooische Frieten. Daarnaast was hij te zien in een team in de remake van het televisieprogramma Fort Boyard.

Ferry was ook enige tijd de alternate van Jim Bakkum in de musical Wicked. In 2012 speelde hij in de jeugdserie De Vier van Westwijk van de AVRO. In 2014 speelde hij zelfs een gastrol in de Amerikaanse soap The Bold and the Beautiful. In 2014 deed Ferry mee aan Expeditie Robinson en in 2022 aan Special Forces.

Wat is er gebeurd bij GTST? Endemol had Ferry ontslagen in 2015 uit Goede tijden, slechte tijden. Dit had te maken met een drugsprobleem dat hij had. Hij keerde in 2016 echter weer terug in zijn rol, om vervolgens in 2020 opnieuw te worden ontslagen. Ditmaal vanwege het niet opvolgen van de maatregelen rondom de coronacrisis. Erg zonde van zijn populaire rol.

Vervolgens was hij dus werkloos tijdens de corona en vond hij Onlyfans wel een goed idee. Hij ziet het als creatief ondernemen. Het is best cheap ondernemen, maar ieder zijn ding. Het zal je carrière geen goed doen uiteindelijk. Veel influencers en sterren verdienen veel geld op Onlyfans. Denk dan aan Fabiola Volkers en Rosanne Voorwald. Maar ook aan andere celebrities zoals Iggy Azalea and Cardi B.

Het vermogen van Ferry Doedens

Het vermogen van Ferry Doedens is niet precies bekend. We denken dat hij geen miljonair is, met GTST verdien je nou ook weer niet zoveel. Wel casht hij momenteel lekker met Onlyfans.

Ferry heeft maar liefst twee OnlyFans accounts, eentje waar fans gratis content kunnen kijken en een andere waar fans maandelijks betalen voor exclusieve content. Hij heeft meer dan 2500 volgers op het betaalde account en dit zorgt voor een maandelijks inkomen van ongeveer € 20.000 per maand.

Hij heeft met zijn verdiende geld een huis gekocht in Amsterdam. Een tijd geleden deelde Ferry met veel trots dat hij een nieuwe woning heeft gekocht in zijn geliefde Amsterdam-Oost van ongeveer  € 540.000.”Thanks to my fans die dit mede mogelijk gemaakt hebben”, schreef hij in de caption op Instagram.

Wil jij nou gewoon lekker je geld verdienen met beleggen? Beleggen op de beurs?. Bekijk dit dan eens.

Previous article7 tips om als hovenier of tuinier meer geld te verdienen
Next articleWie verdient het meest in de zorg?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here