Het vermogen van Joel Beukers 2024. Hoe rijk is hij?.

Joël Beukers ken je waarschijnlijk van zijn video’s op YouTube en de andere sociale media. Beukers doet het op het moment erg goed met zijn video’s waarin hij schreeuwend in de sportschool te zien is of weer eens loopt te pronken met zijn dure gouden auto’s. 

Vroeger was Joël Beukers een professioneel rugbyspeler. Na betrapt te zijn op dopinggebruik was zijn carrière als rugbyspeler voorbij. Joël ontkent tot op de dag van vandaag dat hij doping heeft gebruikt en geeft vooral de schuld aan supplementen die hij gebruikt. 

Om te voorkomen dat anderen ook beschuldigd zouden worden van het gebruik van doping door supplementen, heeft hij zijn supplementenbedrijf Clean Nutrition, waarmee hij zoals de naam al zegt ‘schone’ supplementen aan probeert te bieden. Vanaf het opzetten van dit bedrijf doet hij het al erg goed. 

Hoe verdient Joël Beukers zijn geld?

Joel Beukers heeft verschillende manieren waarop hij zijn geld bij elkaar weet te verzamelen. YouTube is hier een belangrijk onderdeel van zijn inkomsten. Met de reclame op zijn video’s verdient Joël zo’n 200 tot 300 euro per video. Daarnaast werkt hij ook samen met andere bedrijven die hij promoot in zijn video’s. 

Dit is echter niet waar hij het grootste gedeelte van zijn geld vandaan haalt. Met zijn supplementenbedrijf verdient hij ook groot geld. Zelf heeft Joël een schatting gemaakt van wat hij verdient per jaar. Hij zegt zelf dat hij zo’n 400.000 euro per jaar verdient met zijn supplementen. Dit is echter een schatting uit 2018, dus waarschijnlijk is dit inmiddels een stuk meer. 

Wat is eigenlijk zijn totale vermogen in 2024?

Met zo’n groot inkomen heeft Joël Beukers ook flink wat geld bij elkaar weten te sparen. Hij geeft een deel van dit vermogen natuurlijk uit aan veel te dure gouden auto’s, maar hij heeft ook het een en ander opgespaard. We schatten dat zijn vermogen rond de 3,5 miljoen euro ligt en de komende tijd ook nog wel blijft stijgen. 

Previous articleHoe belangrijk is het hebben van mensenkennis op de arbeidsmarkt?
Next articleHoe belangrijk is vriendelijkheid tegen je collega’s en op de werkvloer?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here