Het vermogen van Louis van Gaal in 2024. Benieuwd?

vermogen hugo de jonge

Het vermogen van Louis van Gaal in 2024. Hoe rijk is hij eigenlijk?

Louis van Gaal, die ken je uiteraard wel. Hij is een wereldwijd icoon binnen de voetbalwereld. Louis van Gaal heeft een verleden als profvoetballer, maar maakte pas echt naam toen hij in de trainerswereld stapte. Hij stond onder meer voor de spelersgroep van Ajax, FC Barcelona, Manchester United en het Nederlands Elftal. In deze jaren heeft Van Gaal een goed salaris opgestreken en hij beschikt dan ook over een gigantisch vermogen. Ben je benieuwd hoeveel?Lees dan gauw verder.

Het vermogen van deze man in 2024?

Na het succesvolle WK met Oranje in 2014, werd zijn vermogen door Quote geschat op zo’n 24 miljoen euro. Van Gaal ging daarna echter nog aan de slag als hoofdtrainer bij Manchester United, waar hij een zeer riant salaris kreeg overgemaakt. Naar verluidt kreeg de Amsterdamse trainer in Engeland een jaarsalaris van ongeveer 8 miljoen euro gestort op zijn bankrekening. Ook kreeg hij een oprotpremie van ruim 6 miljoen euro mee toen hij werd ontslagen bij Manchester United.

Het totale vermogen van Louis van Gaal wordt geschat op circa 40 miljoen in 2023. Hij investeert in vastgoed. Van Gaal bezit verschillende panden, zowel in Nederland als in het buitenland.

Wil jij nou je geld verdienen met beleggen? is dit meer jouw ding? Bekijk dit dan eens!

Previous articleHoe rijk is Louisa Janssen eigenlijk in 2024?
Next articleHet vermogen van Hugo de Jonge in 2024. Hoe rijk is deze man?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here