Het vermogen van Quincy Promes in 2024

vermogen edson da graca

Het vermogen van Quincy Promes in 2024. Hoe rijk is deze voetballer?

Quincy Anton Promes is een Nederlandse voetballer die doorgaans als aanvaller speelt. Hij verruilde in februari 2021 Ajax Voor Moskou, dat circa 8,5 miljoen euro voor hem betaalde, exclusief eventuele bonussen. Promes debuteerde in 2014 in het Nederlandse voetbalelftal.

Maar what is going on with Promes?

De rechtbank in Amsterdam begint eindelijk aan de strafzaak tegen oud-Ajacied Quincy Promes, die wordt verdacht van poging tot moord en drugshandel. Wat, moord en drugshandel? Hij zou in juli 2020 een neef in een knie hebben gestoken met een mes. Maar de straf zal hij niet uitzitten want hij verblijft in Rusland als speler van Spartak Moskou.

Begin 2021 verruilde Promes zijn contract bij Ajax voor een nieuwe aanbieding van Spartak Moskou, waar hij zoals gezegd al tussen 2014 en 2018 onder contract stond. In Nederland kreeg Promes te maken met rechtszaken, waardoor hij waarschijnlijk ervoor koos om terug te keren naar Rusland. Zo kan hij niet uitgeleverd worden. Bij Spartak tekende hij een contract tot medio 2024, tegen een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro

Wat heb je eigenlijk aan zoveel geld als je wordt verdacht van een poging tot moord en drugshandel? Wat is er dan misgegaan in je carrière?

Hoe kan je dan toch zo diep zinken terwijl je een top carrière hebt? Dat vind ik toch wel lastig te begrijpen en waarschijnlijk velen met mij. Geld is zeker niet alles. En ook top voetballers plegen misdaden.

Het vermogen van deze man in 2024

Deze man is multimiljonair. Zijn eerste periode bij Spartka Moskou leverde hem al 10 miljoen op. Tel daar zijn salaris van Sevilla (3 miljoen euro) en Ajax (3,4 miljoen euro) bij op en je komt al snel uit op een vermogen van meer dan 16,5 miljoen euro. Daarnaast zal Promes ook zeker nog een slaatje hebben kunnen slaan uit diverse sponsordeals.

Oftewel genoeg geld achter de tralies.

Wil jij nou graag je geld verdienen met beleggen op de beurs? Bekijk dit dan eens.

Previous articleHet vermogen van Frits van Eerd in 2024. De jumbo man. Benieuwd?
Next articleWat voor werk kun je doen zonder diploma?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here