Het vermogen van Vivianne Miedema in 2024. Hoe rijk is deze dame?

vermogen anke de jong

Vivianne Miedema is een Nederlandse professionele voetballer en een van de meest prominente vrouwelijke voetballers ter wereld. Miedema is vooral bekend om haar doelpuntenproductie en indrukwekkende prestaties op het voetbalveld.

Enkele belangrijke punten over Vivianne Miedema:

  1. Clubcarrière: Miedema heeft gespeeld voor verschillende clubs, waaronder SC Heerenveen en Bayern München. Momenteel speelt ze voor Arsenal Women in de Engelse Women’s Super League (WSL).
  2. Internationale Carrière: Ze vertegenwoordigt ook het Nederlandse nationale vrouwenvoetbalteam. Miedema heeft een cruciale rol gespeeld in het succes van het Nederlandse team, waaronder hun prestaties op het Europees kampioenschap voor vrouwen in 2017.
  3. Doelpuntenrecord: Vivianne Miedema staat bekend om haar indrukwekkende doelpuntenrecord. Ze heeft talloze doelpunten gescoord in zowel nationale als internationale competities, waardoor ze een van de topscorers is in het vrouwenvoetbal.
  4. Prijzen: Miedema heeft verschillende individuele prijzen gewonnen voor haar prestaties, waaronder de PFA Women’s Players’ Player of the Year in Engeland.
  5. Records: Ze heeft verschillende records op haar naam staan, waaronder het record voor het meeste aantal doelpunten gescoord voor het Nederlandse vrouwenelftal.

Wat is haar vermogen in 2024?

Volgens een rapport van de Daily Mail verdient Vivianne Miedema bij haar huidige club, Arsenal, €294.000 per jaar. Na haar contractverlenging gaf de spits aan dat ze waarschijnlijk de best betaalde voetbalster in de Premier League is. Hiermee staat ze op de tweede plaats van best betaalde voetbalsters ter wereld.

Het vermogen van Vivianne Miedema wordt momenteel geschat op zo’n €1,5 miljoen. Dit heeft ze voornamelijk verdiend met haar succesvolle carrière als professionele voetbalster. Naast haar salaris bij haar huidige club, Arsenal, heeft Miedema ook verschillende lucratieve sponsordeals. Zo heeft ze onder andere contracten met sportmerk Adidas en energiedrankbedrijf Red Bull. Met haar succes op het voetbalveld en haar populariteit als sportster heeft Miedema een behoorlijk vermogen opgebouwd.

Previous articleBarista worden. Iets voor jou?
Next articleWat is een woonassistent in de zorg? Wat verdien je dan?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here