Influencer worden in 2024. Wel zo,n goed idee? Lees hier meer

influencer worden in 2022

Influencer worden in 2024. De droom van de meeste jongeren van nu. Je eigen baas zijn, geld verdienen met je eigen content op Instagram, Youtube of TikTok. Maar is dit nog wel haalbaar? Ga je er nog wel tussen komen in 2024? Is het stiekem niet misschien te laat om nu nog te beginnen? Of is het dan niet heel moeilijk om er nog tussen te komen?

We focussen ons met name op jongeren, op beroepen, studiekeuzes, ondernemers, werk etc. Carrière Tijd is het platform voor ambitieuze mensen en met name jongeren die willen weten wat voor keuze ze moeten maken voor de toekomst. Een studie of toch ondernemen? Of misschien gewoon beiden?

Het is de trend van nu. Geld verdienen met jouw social media kanaal. Bedrijven staan in de rij om met je samen te werken. Maar is dit wel echt zo? Is dit niet alleen weggelegd voor de grote influencers die er al zijn zoals Enzo Knol, Jelly, Monica Geuze, Anna Nooshin etc.

Is het niet gewoon een veel beter idee om een blog te beginnen en geld te verdienen met geschreven content? door gesponsorde content, advertenties (Mediavine) en misschien een webshop?

Iedereen focust zich op Instagram, YouTube en TikTok, maar vergeet de importance van geschreven content. Content waar mensen naar Googlen en er zijn nog genoeg mensen die dagelijks Googlen.

De oldskool blog over je leven dagen zijn over tenzij je misschien Selma Omari of Anna Nooshin bent. Zelfs dan kan je nog groot worden met je blog en geld verdienen, maar ben jij onbekend en dus niet famous en begin je bij 0? Begin dan een populair mannen blog, vrouwen blog, jongeren blog, artiesten blog, werk blog etc. Er zijn er al genoeg te vinden online, maar heb jij een goed idee? Ben jij een volhouder en doorzetter? Dan kan je er nog altijd tussen komen met jouw blog.

De bloggers stoppen ermee en gaan verder met videocontent of Instagram. Denk dan aan Mascha Feoktistova en Vera Camille. Ze waren populair met hun beauty blog, maar zagen toch meer succes in videocontent of misschien waren ze het bloggen gewoon zat.

Wat je ook kan doen is beginnen met een blog met social media kanalen en uiteindelijk uitbreiden met ook een YouTube kanaal etc. Get famous on all platforms. Erg lastig, maar niet onmogelijk. Promoot jouw kanalen op alle social media en op jouw blog.

De waarheid is dat de meeste Instagrammers helemaal niet zoveel verdienen met een gesponsorde post. Vaak zijn het barterdeals of verdienen ze een paar honderd euro. 5000 euro voor een gesponsorde post? Dit is alleen weggelegd voor de Instagrammers met meer dan 500k volgers of zelfs miljoenen volgers. Verwacht er dus niet teveel van. Voor een gesponsorde post op een blog krijg je ook niet duizenden euro’s.

Onze tip dus: begin een blog of eigenlijk een lifestyle magazine. en maak deze groot door middel van goede interessante artikelen.

Ben je op zoek naar een goede hosting provider? Bekijk deze dan eens. Goed, snel en betaalbaar.

Previous articleWerkverslaving. Dat bestaat. Kenmerken van een workaholic.
Next articleGa je ondernemen, dan krijg je ook te maken met misgunners en haters.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here