Niet geschikt voor een gewone baan, maar wel talentvol?

creatieve mensen vaak werkloos

Herken je dit? Ben jij harstikke talentvol, maar gewoon niet geschikt voor een 9 tot 5 baan?

Loop je tegen allerlei dingen aan op je baan? Geen aansluiting bij je team? Conflicten met je manager? Verveling en een bore-out instead of burn-out? Herken het verschil bij je medewerkers. Sommige mensen zijn gewoon slim en werken onder hun niveau. Je kan ze als werkgever extra taken geven.

Kom jij s’ochtends je bed niet uit? En zie je elke dag weer op tegen die treinreis of file? of saaie reis naar je werk. En dan vervolgens een saaie dag op kantoor? Is kantoorwerk of inpakwerk niet jouw ding? Heeft jouw brein meer prikkels en uitdaging nodig? Kan jij meer dan simpel laagdrempelig werk?

Wordt jij doodongelukkig van elke dag hetzelfde doen? Ben jij creatief? Maar werkloos of ongelukkig op je huidige baan?.

Er zijn ontzettend veel werklozen die wel ander werk zouden kunnen doen en dus veel geld kunnen binnenbrengen, mits ze de kans krijgen en hier gaat het dus vaak mis. Ze worden niet geholpen door gemeenten of het UWV, zorginstellingen, coaches, zorgmedewerkers en niet verder geholpen, waardoor ze vaak in een uitkeringssituatie blijven hangen. Er is genoeg potentie, maar ze krijgen niet de juiste adviezen of hulp. Vaak wordt er laagdrempelig werk aangeboden of een dagbesteding en dat is niet geschikt voor deze mensen.

Herkenbaar? Wij helpen jou. De life of an Artist & creative: lifeofanartist.nl.

Begin online!

Begin een blog, een lifestyle merk, een online magazine, een webshop. Of start als freelance webdesigner of graphic designer. Zelfs met een klein budget kan dat al. Je hebt een eigen site nodig met dingen die je gemaakt hebt, je moet je uiteraard inschrijven bij de KVK en een zakelijke rekening openen. Er komt bij ondernemen wel wat kijken., Vaak begint het als hobby, maar kan het uitlopen op een mooi bedrijf met een mooi salaris. Veel mensen hebben naast hun onderneming ook een bijbaan om zo net even wat extra binnen te halen.

Je kan dit doen in je eigen tijden, dus ook s’avonds en s’nachts en hiermee creëer je vrijheid en toch een inkomstenbron. Het internet heeft veel nadelen, maar heeft ons ook wel mooie dingen gebracht. Ontzettend veel mensen, waaronder ook jongeren verdienen met influencen, Instagram, TikTok, een blog of een webshop.

Je kan je ook aanmelden op websites zoals Upwork, Fiverr en Freelancer.com. Het web biedt echt veel uitkomst voor die creatievelingen die gewoon niet van 9 tot 5 functioneren. Ik weet er alles van.

Ben jij overtuigd?

Wil jij starten met jouw eigen blog of online magazine of misschien zelfs producten verkopen? Ben je klaar met het traditionele 9 tot 5 leven?! Wordt jij dood ongelukkig van je kantoorbaan? Carrière Tijd is bijvoorbeeld meer een online magazine. Het begon als een blog, het is nu een concept, een merk, een brand. Bloggen over je dagelijkse leven is een beetje uit. Pak het anders aan! Ga voor een professionele site met informatieve en educatieve content. Begin een merk en bouw hier een merk omheen met eigen producten. Het dagelijkse bloggen is wel een beetje uit..dus daar ga je zeker niet rijk van worden.

Je kan natuurlijk ook je eigenlijk producten verkopen en blogs schrijven zodat je gevonden wordt in Google. Sommige ondernemers hebben meer niche webshops en verdienen hier een mooi salaris mee.

Jij bent niet raar, jij bent niet arbeidsongeschikt, nee jij bent talentvol en gewoon niet geschikt voor een traditionele man. Dat heet omdenken, denken in mogelijkheden die er wel zijn voor mensen die anders zijn.

Wij hopen dat we jou op weg helpen en genoeg tips geven.

Geld is belangrijk, gewoon een basis inkomen. Ook jij verdient dat!

Previous articleVermogen Sigrid Kaag in 2024. Hoe rijk is deze dame?
Next articleWie is Fawry not Sawry? En wat doet hij precies?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here