Niet geschikt voor een gewone baan, maar wel talentvol?

creatieve mensen vaak werkloos

Herken je dit?

Loop je tegen allerlei dingen aan op je baan? Geen aansluiting bij je team? Conflicten met je manager? Verveling en een bore-out instead of burn-out?

Kom jij s’ochtends je bed niet uit? En zie je elke dag weer op tegen die treinreis of file? of saaie reis naar je werk. En dan vervolgens een saaie dag op kantoor?

Wordt jij doodongelukkig van elke dag hetzelfde doen? Ben jij creatief? Maar werkloos of ongelukkig op je huidige baan?.

Er zijn ontzettend veel werklozen die wel ander werk zouden kunnen doen en dus veel geld kunnen binnenbrengen, mits ze de kans krijgen en hier gaat het dus vaak mis. Ze worden niet geholpen door gemeenten of het UWV, zorginstellingen, coaches, zorgmedewerkers en niet verder geholpen, waardoor ze vaak in een uitkeringssituatie blijven hangen.

Herkenbaar? Wij helpen jou.

Begin online!

Begin een blog, een online magazine, een webshop.

Je kan dit doen in je eigen tijden, dus ook s’avonds en s’nachts en hiermee creëer je vrijheid en toch een inkomstenbron.

Jij bent waarschijnlijk een diepe denker, goed in research en misschien ook wel goed in schrijven.

Maar dit hoeft nog geeneens, met een beetje budget kan je een goede tekstschrijver aannemen. Op websites zoals Fiverr en Upwork kan je op zoek gaan naar een betaalbare tekstschrijver of schrijfster.

Ben jij overtuigd?

Wil jij starten met je eigen blog of online magazine of misschien zelfs producten verkopen? Ben je klaar met het traditionele 9 tot 5 leven?? Carriere Tijd is bijvoorbeeld meer een online magazine. Het begon als een blog. Bloggen over je dagelijkse leven is een beetje uit. Pak het anders aan! Ga voor een professionele site met informatieve content.

Volg deze blog cursus. Je hoeft geen dure studie te volgen. Een cursus is voldoende dat je alles leert over bloggen en online ondernemen. Wij helpen je met deze online cursus verder op het web! Je kan het.

Zo kan jij uiteindelijk toch je geld verdienen op het web en dus een baan als blogger of online ondernemen hebben.

Previous articleVermogen Sigrid Kaag. Hoe rijk is deze dame?
Next articleWie is Fawry not Sawry? En wat doet hij precies?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here