Niet geschikt voor een gewone baan, maar wel talentvol?

creatieve mensen vaak werkloos

Herken je dit? Ben jij harstikke talentvol, maar gewoon niet geschikt voor een 9 tot 5 baan?

Loop je tegen allerlei dingen aan op je baan? Geen aansluiting bij je team? Conflicten met je manager? Verveling en een bore-out instead of burn-out? Herken het verschil bij je medewerkers.

Kom jij s’ochtends je bed niet uit? En zie je elke dag weer op tegen die treinreis of file? of saaie reis naar je werk. En dan vervolgens een saaie dag op kantoor? Is kantoorwerk of inpakwerk niet jouw ding?

Wordt jij doodongelukkig van elke dag hetzelfde doen? Ben jij creatief? Maar werkloos of ongelukkig op je huidige baan?.

Er zijn ontzettend veel werklozen die wel ander werk zouden kunnen doen en dus veel geld kunnen binnenbrengen, mits ze de kans krijgen en hier gaat het dus vaak mis. Ze worden niet geholpen door gemeenten of het UWV, zorginstellingen, coaches, zorgmedewerkers en niet verder geholpen, waardoor ze vaak in een uitkeringssituatie blijven hangen. Er is genoeg potentie, maar ze krijgen niet de juiste adviezen of hulp.

Herkenbaar? Wij helpen jou.

Begin online!

Begin een blog, een online magazine, een webshop. Zelfs met een klein budget kan dat al.

Je kan dit doen in je eigen tijden, dus ook s’avonds en s’nachts en hiermee creëer je vrijheid en toch een inkomstenbron.

Jij bent waarschijnlijk een diepe denker, goed in research en misschien ook wel goed in schrijven (al kom je met de chatGPT ook een heel eind tegenwoordig). Wat een uitvinding voor bloggers.

Maar dit hoeft nog geeneens, met een beetje budget kan je een goede tekstschrijver aannemen. Op websites zoals Fiverr en Upwork kan je op zoek gaan naar een betaalbare tekstschrijver of schrijfster. Voor mijn Engelse website (iammandyb.com) heb ik een tekstschrijfster, want mijn Engels is niet zo goed.

Ben jij overtuigd?

Wil jij starten met jouw eigen blog of online magazine of misschien zelfs producten verkopen? Ben je klaar met het traditionele 9 tot 5 leven?! Carrière Tijd is bijvoorbeeld meer een online magazine. Het begon als een blog, het is nu een concept, een merk, een brand. Bloggen over je dagelijkse leven is een beetje uit. Pak het anders aan! Ga voor een professionele site met informatieve en educatieve content. Begin een merk en bouw hier een merk omheen met eigen producten. Het dagelijkse bloggen is wel een beetje uit..dus daar ga je zeker niet rijk van worden.

Je kan bijvoorbeeld deze deze blog cursus volgen.Je hoeft geen dure studie te volgen om online ondernemer te worden. Je hebt leergierigheid, intelligentie en doorzettingsvermogen nodig. Een cursus is voldoende dat je alles leert over bloggen en online ondernemen. Wij helpen je op weg door jou genoeg informatie te geven op deze site. Hoe je begint, waar je over kan schrijven, de marketing en natuurlijk ook de verdiensten. Hoe verdien je nou eigenlijk met een website?

EN nee het is zo dat je miljoenen bezoekers moet hebben om echt wat te verdienen. Zelfs met 5000/10.000 bezoekers per maand kan jij al goed verdienen. We spreken uit ervaring;) Geen vetpot, maar zeker bijna een fulltime inkomen met meerdere blogs. Wat toch wel heel leuk is!

Zo kan jij uiteindelijk toch je geld verdienen op het web en dus een baan als blogger of online ondernemen hebben en dus toch een inkomstenbron hebben.

Nu jullie weer UWV!

Previous articleVermogen Sigrid Kaag in 2024. Hoe rijk is deze dame?
Next articleWie is Fawry not Sawry? En wat doet hij precies?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here