Is Selma Omari inmiddels al miljonair in 2024?

is selma omari miljonair

Selma Omari miljonair in 2024? is she or is she not?

Ook van deze dame heb je vast gehoord. Ze is behoorlijk populair en komt veel in de populaire nieuwsbladen. Eerlijk is eerlijk heel talentvol, uniek of creatief is ze eigenlijk niet.

Ze timmert naar de top en is een echte BN’er aan het worden. Ze deed mee aan de verraders en was behoorlijk pittig. Ze staat dan ook bekend als iemand die niet op haar mondje is gevallen. Er wordt veel over haar gesproken en veel mensen zijn jaloers op haar. Inmiddels heeft ze ook een kindje en heeft ze een serie over haar zwangerschap die ze voor iedereen verborgen hield. Een nieuwe realityserie op BNNVARA. Wie is nou eigenlijk de vader? Geld verdienen aan je zwangerschap. Zo kan het natuurlijk ook. Zou ik niet aanraden. Laat je talent zien en doe iets met ondernemen.

Selma Omari werd bekend door haar ex Boef en na de relatie werkte ze hard aan haar influencer Carriere. Ze is influencer, Youtuber en zangeres en inmiddels ook actrice. Ze is nog geen ondernemer en heeft nog niet haar eigen magazine of kledinglijn, maar ze doet wel van alles en is nu dus ook te zien op televisie.

Ze geeft in de Flair aan dat ze een boegbeeld zijn voor andere jonge vrouwen die niet zichzelf mogen, durven of kunnen zijn. Zij doet het dus wel en ze inspireert andere Marokkaanse vrouwen. Selma Omari doet wat ze wil, ze maakt zichzelf wie ze wil zijn en ze doet dit zonder zich teveel aan te trekken van wat anderen ervan vinden. Selma Omari is Nederlands allereerste YouTube-ster met een Marokkaanse achtergrond. Ze krijgt ook veel kritiek te verwerken van andere Marokkanen en dat is dan weer logisch. Bij fame komen veel haters kijken die willen doen wat jij doet. Deze dame komt uit de wijk Crooswijk in Rotterdam. Ze woont daar inmiddels niet meer. Waar ze nu precies woont is niet helemaal duidelijk. Maar ze is ieder geval weg uit de armoede en heeft voor een openlijke carriere gekozen. Ik denk dat er veel gesproken wordt over haar in de media.

Ze doet dus van alles,

Maar dan, is ze al miljonair in 2024?

We denken dat ze inmiddels wel een ton op de bank heeft, maar miljonair? Nee dat wordt je niet zo snel. Daar is een heel goed plan voor nodig. Wie weet waarmee ze nog komt. Haar eigen kledinglijn, make-up lijn, magazine of iets anders origineels. Voor nu doet ze het goed en timmert ze hard aan de weg.

Ze heeft aardig wat inkomstenbronnen, maar ondernemen doet ze nog niet.

Wil jij nou je geld verdienen met een webshop of een blog/online magazine zoals deze? Begin dan online. Je hebt de juiste hosting provider nodig. Neem hier een kijkje. Goed en betaalbaar.

Previous articleVermogen Kim Feenstra in 2024. Hoe rijk is deze dame?
Next articleVeel nepnieuws op het internet en social media. Neem niet alles serieus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here