Vermogen Kim Feenstra? Wat verdient dit topmodel en actrice? Lees hier meer.

0
vermogen kim feenstra

Vermogen Kim Feenstra? Wat verdient dit topmodel nou eigenlijk?

Kim Feenstra is een Nederlandse actrice, fotomodel en fotografe. Ze is in 2006 doorgebroken als model in het programma “Holland’s Next Top Model“. Daarna heeft ze veel met fotografie gedaan en maakt ze daar nu ook een carrière in. Ze werkte onder andere voor het magazine van Wendy van Dijk. Ook als actrice timmert ze hard aan de weg. Ze heeft inmiddels ook haar eigen bedrijf en is influencer met meer dan 600k volgers op Instagram. Ze heeft samenwerkingen met onder andere het merk NA-KD.

Kim Feenstra heeft sinds 2016 een relatie met Stanley Tailor en samen hebben ze in 2020 een zoontje gekregen. Kim Feenstra heeft Amsterdam (IJburg) verlaten en ingeruild voor de gemeente Zwanenburg. 

Wat is nou precies haar vermogen?

Haar vermogen wordt geschat tussen de 1 miljoen euro en 5 miljoen. Ons lijkt dit erg veel geld voor een model, want ze is ook al even uit de modellenwereld. Maar er is niet zoveel bekend over haar vermogen. Wel zal ze veel verdiend hebben met haar modellen carrière.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Financieel onafhankelijk zijn? Of in ieder geval een fulltime inkomen verdienen door het internet? Geld verdienen door middel van websites met content? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time!

Bron: Google, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here