Vermogen Kim Feenstra? Wat verdient dit topmodel en actrice? Lees hier meer.

vermogen kim feenstra

Vermogen Kim Feenstra? Wat verdient dit topmodel nou eigenlijk?

Kim Feenstra is een Nederlandse actrice, fotomodel en fotografe. Ze is in 2006 doorgebroken als model in het programma “Holland’s Next Top Model“. Daarna heeft ze veel met fotografie gedaan en maakt ze daar nu ook een carrière in. Ze werkte onder andere voor het magazine van Wendy van Dijk. Ook als actrice timmert ze hard aan de weg. Ze heeft inmiddels ook haar eigen bedrijf en is influencer met meer dan 600k volgers op Instagram. Ze heeft samenwerkingen met onder andere het merk NA-KD.

Kim Feenstra heeft sinds 2016 een relatie met Stanley Tailor en samen hebben ze in 2020 een zoontje gekregen. Kim Feenstra heeft Amsterdam (IJburg) verlaten en ingeruild voor de gemeente Zwanenburg. 

Wat is nou precies haar vermogen?

Haar vermogen wordt geschat tussen de 1 miljoen euro en 5 miljoen. Ons lijkt dit erg veel geld voor een model, want ze is ook al even uit de modellenwereld. Maar er is niet zoveel bekend over haar vermogen. Wel zal ze veel verdiend hebben met haar modellen carrière.

en jij dan: hoe ga jij je geld verdienen op het web? Wij zijn er ook voor jou!Hoe ga jij rijk worden als jonge internet ondernemer?

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: Google, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here