Het vermogen van ondernemer Dutch Performante aka Chahid Charrak. Hoe rijk is hij eigenlijk in 2024?

vermogen edson da graca

Wie is deze man en hoe rijk is hij in 2024?

Chahid Charrak aka Dutch Performante is een ondernemer die regelmatig viraal gaat op het internet. Op social media en YouTube gaat deze succesvolle ondernemer als Dutch Performante.

Hij heeft meerdere bedrijven in de sanitair en tegenbranche, een goede branche dus. Hij is de expert op het gebied van tegels en legt mooiste tegels, samen met zijn team, aan in badkamers, keukens en overal waar je het zou willen.

Zijn bedrijven? Tegeldepot, Tegelensanitairmagazijn, Megadump en Badkamer Factory. Megadump is inmiddels zelfs zo groot dat het genoeg vraag heeft om 3 filialen te hebben. Zijn grootste onderneming is Tegeldepot. Tegeldepot draait inmiddels in Nederland en België een omzet van ruim 21 miljoen (2019). Nu dus waarschijnlijk nog veel meer.

Maar naast ondernemer is hij ook een bekende influencer. Hij heeft vele volgers op de gram en ruim 350k abonnees op Youtube, Hier verdient hij dus ook mee. Hoeveel is niet precies bekend, maar dit kan aardig oplopen als je naast advertenties ook geld verdient met gesponsorde content.

Op het internet lijkt het leven van Dutch Performante soms op een sprookje. Hij bezit een prachtige villa, een gouden Lamborghini en een eigen zwembad. Dit is echter niet zomaar uit de lucht komen vallen. Chahid Charrak heeft hard moeten werken voor zijn vermogen. Dutch Performante woont in een villa die hij speciaal voor zichzelf en zijn familie heeft laten bouwen in Zeewolde, waar hij oorspronkelijk vandaan komt. Het is een prachtige villa met een grote garage voor zijn auto’s en een moderne inrichting. De exacte kosten van het huis zijn niet bekend, maar je kunt het interieur ervan bekijken in verschillende filmpjes op zijn YouTube-kanaal.

Wil jij ook graag een YouTube carrière? Lees dit dan eens.

Aan anderen die hopen ooit miljonair te worden, geeft Chahid de tip om keihard te blijven werken. Ook als je op je bek gaat en misschien geen motivatie meer hebt. Vallen en weer opstaan en doorgaan is het motto. You can fall, but the art is in getting up and going on.

Wat is zijn vermogen in 2024?

De 30-jarige zakenman en YouTuber is inmiddels multimiljonair. Hier heeft hij wel 10 jaar over gedaan. Hij woont dus in een luxueuze villa met bijpassende sportwagens. Hoeveel miljoen hij precies heeft is niet bekend. Maar het wordt anno 2024 geschat op meer dan 10 miljoen.

Previous articleWat verdient een nieuwslezer bij RTL?
Next articleEen baan gevonden in Canada? Wat nu? Visum nodig?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here