Vermogen Gert Verhulst in 2024. Benieuwd?

vermogen anke de jong

Gert Verhulst in 2024. Die kan je vast wel. Zo niet..lees dan gauw verder.

De rijkste bekende Belg met zijn eigen reality show, oftewel de Roelvinkjes van Belgie. De Roelvinkjes ken je wel toch?

Gert Verhulst is natuurlijk bekend door zijn rol als Gert in Samson & Gert. Maar hij stond ook in de spotlights toen hij met een aantal dames van K3 een relatie kreeg.

Wie is hij eigenlijk?

Gert Verhulst is een icoon in de Belgische televisiewereld, maar in Nederland kennen we hem ook. Wist jij al dat hij brein is achter veel successen op televisie? Hij is bijvoorbeeld de bedenker van populaire K3, een productie van zijn eigen bedrijf Studio 100.Het bedrijf is één van de grootste spelers in België.

Studio 100 is dé marktleider als het gaat om kinderentertainment in België en omstreken. Musicals, films, televisieprogramma’s, pretparken, optredens: ze doen het allemaal. Denk dan aan Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat. Hij heeft ook nog 6 goedlopende pretparken. Ook zijn zoon doet het goed.

Eigen realityshow van de rijk Belg

De “Verhulstjes” hebben een eigen realityserie. Wie niet tegenwoordig?! Het wordt uitgezonden op RTL 8 en is te streamen op Videoland. In deze serie spelen onder andere Ellen Callebout, Gert Verhulst en Jef Oomen. Er zijn 2 seizoenen verschenen en er komt er dus nog 1.

Het vermogen van Gert Verhulst in 2024. Benieuwd?

Met zijn bedrijf en pretparken gaat het hartstikke goed en hij heeft hier veel geld mee verdiend. Verder heeft Gert een optrekje heeft in het mooie Saint-Tropez. Deze villa verhuurt hij voor een behoorlijk bedrag van 28.000 euro per week. In een maand verdient Gert Verhulst dus alleen al met het verhuren van deze villa al meer dan een ton per maand. Daar komen de verdiensten van Studio 100 dan ook nog weer bovenop. Hij is de meest succesvolle Vlaamse TV producent. Inmiddels wordt zijn vermogen geschat op 60 miljoen in 2023. Not bad right?

Wil jij nou ook rijk worden en dat door te beleggen? Is dat meer jouw ding en wil je hier meer over lezen? Bekijk dit dan eens.

Bron: RTL boulevard & man-man . Image: unsplash

Previous articleHet vermogen van Jesse Klaver in 2024. Benieuwd?
Next articleHet vermogen van Andy van der Meijde in 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here