Vermogen Gody Gakpo. Benieuwd in 2024?

vermogen gordon 2023

Hup Holland Hup. Ze doen het erg goed dit EK, maar niet heus. Maja talent is talent en dat hoort te worden erkend.

Wie is Cody Gakpo?

Wie is Cody Gakpo? Cody Mathès Gakpo is een Nederlandse voetballer, geboren op 7 mei 1999 in Eindhoven. Hij heeft een Nederlandse moeder en een Togolese vader, wat zijn unieke achtergrond verklaart. Cody begon zijn voetbalcarrière al op jonge leeftijd bij een amateurclub in Eindhoven en werd al snel opgemerkt door scouts van PSV. Op zesjarige leeftijd trad hij toe tot de jeugdopleiding van PSV, waar hij zich ontwikkelde tot een veelbelovend talent.

In 2016 maakte Cody zijn debuut in het betaalde voetbal bij Jong PSV in de Eerste divisie. Zijn doorbraak kwam echter in het seizoen 2018/2019 toen hij zijn eerste doelpunt scoorde voor het eerste elftal van PSV. Cody’s snelheid, techniek en scorend vermogen maakten hem al snel een onmisbare speler voor het team.

In de winter van 2022 maakte hij de overstap naar Liverpool FC, een belangrijke stap in zijn carrière. De totale transferprijs bedroeg ongeveer 50 miljoen euro, inclusief een aantal bonussen. Niet slecht dus. Bij Liverpool blijft Cody indruk maken met zijn spel en scoorde hij belangrijke doelpunten in zowel de Premier League als Europese competities. Zijn eerste doelpunt voor Liverpool maakte hij in februari 2023 tegen stadsgenoot Everton, wat zijn populariteit onder de fans alleen maar vergrootte.

Nu speelt Cody Gakpo dus voor Liverpool FC, waar hij zijn talent en vaardigheden blijft tonen op het hoogste niveau van het Europese voetbal. Zijn indrukwekkende carrière, van de jeugdvelden in Eindhoven tot de top van de Premier League, maakt hem een inspirerend figuur voor jonge voetballers. Cody’s verhaal is er een van hard werken, doorzettingsvermogen en succes.

Waar heeft Cody Gakpo zijn vermogen mee opgebouwd?

Deze man werkt hard en heeft dus een verdiend loon.

Het exacte vermogen van Cody Gakpo is helaas niet bekend. Zijn huidige salaris bij Liverpool is behoorlijk veel en hij is hier getekend tot 2028. Hoeveel precies is niet bekend. Daarnaast profiteert hij van bonussen en sponsordeals, wat zijn inkomsten verder verhoogt.

In 2021 werd zijn vermogen geschat op meer dan 1 miljoen. Dit zal dus nu zeker wel rond de 8/10 miljoen zijn. Maar zeker weten doen we het uiteraard niet. Niet iedereen is zo open over zijn inkomsten/vermogen.

Weet jij meer? Tip de redactie.

Bron: het internet. Beeld: Unsplash

Previous articleVermogen Celine Dion 2024. Hoe rijk is ze eigenlijk?
Next articleWaarom heeft elk bedrijf of startende onderneming een juridisch adviseur nodig van onder andere de gemeente of de kvk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here