Het vermogen van Humberto Tan anno 2023.. Hoe rijk is hij? Benieuwd?

vermogen bridget maasland

Wie kent hem niet? De vrolijke en goede presentator en talkshowhost. Het vermogen van Humberto Tan in 2023. Benieuwd?

De in Suriname geboren tv-presentator is geen onbekend in het Nederlandse tv landschap. Zo staan programma’s als Studio Sport, RTL Boulevard en RTL Late Night op zijn CV.

Na het behalen van zijn vwo-diploma studeerde Tan rechten aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn doctoraalexamen (meester in de rechten) behaalde, maar hij ging voor een tv-carriere en met succes.

Humberto Tan presenteerde van 2013 tot 2018 dagelijks de talkshow RTL Late Night. Hij moest hier helaas mee stoppen toen de kijkcijfers terugliepen, maar hij is back! Sinds dit jaar heeft hij echter weer een eigen talkshow op de zondagavond. In de talkshow nemen relevante gasten het nieuws van de week door.

Wat is het vermogen van deze man in 2023?

Als talkshow verdien je wel goed. Is hij miljonair? Ja zeker.Zijn eigen Huta Holding BV heeft meer dan 1 miljoen euro op de rekening staan (dat was in 2020). Humberto verdient 1 miljoen euro per jaar bij RTL en heeft ook nog wat pandjes op zijn naam staan. Hoeveel miljoen hij precies heeft is niet bekend. Wij denken dat hij een paar miljoen heeft, ongeveer 5 miljoen. Not bad!

Previous articleHoe hoog is de gemiddelde studieschuld in 2023?Lees het hier.
Next articleIs Eva Jinek miljonair? Hoe rijk is ze?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here