Het vermogen van Johan Derksen in 2024. Benieuwd?

vermogen johan derksen

Het vermogen van Johan Derksen in 2024. Ben je benieuwd?

Naar alle opspraak na zijn uitspraak in 2023 ben jij vast wel benieuwd hoe rijk deze man nou is.

Het is niet gepast wat hij zei in het programma, maar of al deze media heisa nou zo nodig is, is weer een andere vraag..De media maakt dingen altijd groter.

Het gaat allemaal wel erg ver. Hij heeft iets stoms gedaan in zijn jeugd, maar had dat niet zo op tv mogen zeggen alsof het niks is. Uiteraard doen we allemaal wel eens stomme dingen en zeker als je jong bent. Maar dit soort uitlatingen zijn schadelijk voor slachtoffers en kunnen je veel schade opleveren. Het is gewoon ongepast.

We zouden liever is wat positiviteit zien in de media. Meer aandacht voor positieve mensen en talenten. Waarom al die haat en negativiteit?

Het is niet de eerste keer dat Johan Derksen onder vuur ligt, maar deze keer lijkt het toch groter dan voorheen en het einde van zijn carrière? Hij stopt in ieder geval met het programma.

Hoe komt hij aan zijn vermogen en hoeveel vermogen heeft hij eigenlijk?

Het vermogen van Johan Derksen heeft hij voornamelijk te danken aan zijn contracten bij RTL én Talpa. Naar verluidt zou hij bij Talpa meer verdienen dan hij bij RTL deed, namelijk €500.000 bruto per jaar. Natuurlijk gaat hier nog een aanzienlijk deel van af. Maar met de netto €240.000 die er van overblijft kan hij zeker lekker leven. Hij doet ook nog af en toe reclamewerk.

Volgens diverse andere mediabronnen heeft hij meer dan 2 miljoen.

IMage: Unsplash

Previous articleEen mannen blog beginnen in 2024 maar hoe dan?
Next articleHet vermogen van Samantha Steenwijk in 2024 Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here