Het vermogen van Johan Derksen in 2024. Benieuwd?

vermogen johan derksen

Het vermogen van Johan Derksen in 2024. Ben je benieuwd? Deze mensen is volgens ook best slim en komt regelmatig in het nieuws.

Johan Derksen was onlangs weer in het nieuws door een uitspraak die bij veel mensen in het verkeerde keelgat schoot. Het is niet de eerste keer dat hij een opmerkelijke uitspraak aan tafel bij VI doet, maar het levert wel kijkcijfers op. Derksen heeft een lucratief contract bij Vandaag Inside, dus zijn bankrekening is goed gevuld.

De tv-persoonlijkheid neemt geen blad voor de mond en dat levert soms een relletje op. Vandaag Inside is een van de best bekeken programma’s op de televisie en dat brengt geld bij Johan Derksen, Wilfred Genee en Gijp in het laatje. Hoewel hij veel geld weggeeft aan goede doelen, heeft hij aardig wat geld op de bank. Wij hebben zijn vermogen opgezocht.

Benieuwd?

Hoe komt hij aan zijn vermogen en hoeveel vermogen heeft hij eigenlijk?

Het vermogen van Johan Derksen heeft hij voornamelijk te danken aan zijn contracten bij RTL én Talpa. Naar verluidt zou hij bij Talpa meer verdienen dan hij bij RTL deed, namelijk €500.000 bruto per jaar. Natuurlijk gaat hier nog een aanzienlijk deel van af. Maar met de netto €240.000 die er van overblijft kan hij zeker lekker leven.

Johan Derksen heeft naar schatting een vermogen van 2,7 miljoen euro. Volgens het bekende blad Quote was zijn vermogen in 2016 nog op 1 miljoen euro, maar daar is in de afgelopen jaren flink wat geld bij gekomen. Vooral zijn riante salaris bij Vandaag Inside doet zijn bankrekening goed, maar hij heeft ook andere inkomstenbronnen. Hij doet af en toe reclamewerk en hij heeft ook een eigen uitgeverij. Deze bestiert hij met Michel van Egmond en dochter Marieke Derksen. De boeken die er worden uitgegeven liggen in het verlengde van Vandaag Inside. Er worden sportboeken uitgegeven en de succesvolle biografieën Gijp en Kieft zijn door zijn uitgeverij op de markt gebracht.

Oftewel he is a rich man!

IMage: Unsplash

Previous articleEen mannen blog beginnen in 2024 maar hoe dan?
Next articleHet vermogen van Samantha Steenwijk in 2024 Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here