Vermogen Thijs Boermans. Hoe rijk is hij?

geld lenen

Vermogen Thijs Boermans. Hoe rijk is hij? Is daar iets bekend over?

Hij is nu te zien in GTST en heeft een aardige naam voor zichzelf gecreëerd op de buis. Ook door zijn deelname aan Expeditie Robinson 2022.

Thijs Boermans (Amsterdam, 28 september 1996) is een Nederlands acteur. Hij speelde in diverse films en series.

Hij is de jongste zoon van regisseur Theu Boermans en regisseuse Paula van der Oest – de televisie- en filmwereld is hem met de paplepel ingegoten. Zelfs koos hij er uiteindelijk voor om niet achter, maar vóór de camera te staan. Je kan Thijs kennen van zijn rollen in verschillende films en series, waaronder in de korte film Gameboy, welke zijn acteerdebuut was.

In 2016 verscheen hij voor het eerst op het witte doek in de speelfilm De held. Van oktober 2017 tot en met mei 2018 speelde hij Lamar in de jeugdserie SpangaS, waarna hij in meerdere films en series speelde, zoals OogappelsKeizersvrouwen en Nachtwacht: Het duistere hart. Daarnaast heeft Thijs samen met Niels Oosthoek een wekelijkse podcast; in Borrelpraat ontvangen ze elke week een gast die ze spreken onder het genot van een happie en een drankie. Ook op Tiktok doet hij het goet.

Hij schijnt tijdens Expeditie Robinson iets met Rose Bertram gedaan te hebben (een korte affaire) en nu schijnt hij te daten met Anna Nooshin. Ze schijnen een stel te zijn en ze verwachten samen een kindje. Congrats!

Wat is zijn vermogen?

Hier is helaas niks over bekend. Het leven van een acteur is vaak niet heel rijk, maar wie weet wat hij nog meer erbij doet. Misschien belegt hij ook wel in vastgoed of heeft hij een onderneming.

Wil jij nou beleggen op de beurs? is dit iets voor jou? Bekijk dit dan eens.

Previous articleUniversiteit? Heb je er echt wat aan?
Next articleVermogen van Douwe bob. Hoe rijk is hij?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here