Vermogen Trijntje Oosterhuis 2024. The woman is back! Benieuwd?

vermogen katja schuurman

Wat is het vermogen van Trijntje Oosterhuis in 2024?

Trijntje Oosterhuis is weer in beeld. Ze deed afgelopen jaar, in 2024, mee aan het Programma “Het Perfecte Plaatje” Op RTL4 en ging viraal met haar foto in panterprint op de bar. Wat een leuke spontane vrouw!

Wie is ze eigenlijk?

De meeste mensen kennen haar wel.

Judith Katrijntje aka Trijntje is een bekende Nederlandse zangeres. Ze brak door samen met haar broer Tjeerd Oosterhuis in de jaren negentig en begon later haar solocarrière. Haar eerste echte soloalbum verscheen onder de titel Trijntje Oosterhuis in maart 2003 bij EMI Music. In 2017 kwam Trijntje‘s eerste Nederlandstalige plaat uit..Naast vele hits die ze had was ook veel te zien op tv.

Zo was ze van 2012 tot 2014 coach bij The Voice of Holland, was ze coach bij It Takes 2 en was ze jurylid bij de programma’s DanceSing en We Want More. Oosterhuis vertegenwoordigde Nederland bij het Eurovisiesongfestival in 2015.  

Wat is haar vermogen in 2024?

Er is niet veel bekend over haar vermogen anno 2024. We denken dat ze wel miljoenen heeft, maar hoeveel precies is niet duidelijk. Het ging een aantal jaren terug slecht met haar bedrijf en er was weinig over.

We houden je op de hoogte!

Previous articleVermogen Linda Hakeboom. Benieuwd?
Next articleHoe hoog is de gemiddelde studieschuld in 2024?Lees het hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here