Het vermogen van Dennis Schouten in 2024. Wat verdient deze roddel koning?

vermogen dennis schouten

Vermogen van Dennis Schouten in 2024..benieuwd?

Dennis Schouten kennen we van Pownews en van het controversiële juice kanaal Roddelpraat. De presentator deed recent uitspraken over wat hij met het programma verdient en wat hij bij Pownews binnensleepte.

De één vindt het een naar programma, terwijl de ander er juist aan verslaafd is: Roddelpraat. Onze mening: mensen zwart maken en negatief in het daglicht zetten is geen goede zaak. Maar goed uiteraard valt er wel geld mee te verdienen. Lees hier meer over de opkomende juicekanalen waaronder Roddelpraat en Liveofyvonne.

Roddelpraat is een website en een Youtube kanaal. In dit spraakmakende programma gaan Dennis Schouten en Jan Roos alle actuele roddels langs. Geen één Bekende Nederlander wordt hierbij gespaard. Daarbij gaat het er vaak grof aan toe. Het is duidelijk dat beide mannen geen blad voor hun mond nemen. Dat ze in die positie zijn komt onder andere doordat het programma op YouTube wordt uitgezonden en niet op de televisie.

Het vermogen van Dennis Schouten?

Het is een feit dat Dennis Schouten met zijn Roddelpraat kan rondkomen. Dat komt door donaties, want advertenties bij de filmpjes worden volgens de presentator door YouTube geweigerd. We weten allemaal dat je miljoenen views nodig hebt om redelijk goed te verdienen met Youtube en dat geldt ook voor een website. Je moet echt miljoenen bezoekers hebben wil je tienduizenden euro’s per maand verdienen aan advertenties. Vaak is het een leuke bijverdienste en kan het oplopen naar een fulltime inkomen samen met bijvoorbeeld gesponsorde content of affiliate marketing.

Er is niet veel bekend over zijn totale vermogen in 2024

Wij denken dus ook dat hij geen miljonair is en geen miljoen euro heeft. Hij verdient waarschijnlijk gewoon een normaal salaris zoals de meeste mensen in de media wereld. Er zijn er maar enkelen die echt miljonair zijn in de media wereld.

We keep you up-to-dated als we meer weten.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig en lees onze andere artikelen!

Succes!

Wil jij nou je geld verdienen met beleggen op de beurs. Bekijk dit dan eens.

Bron: man-man. Beeld: Unsplash

Previous articleVermogen Yvonne Coldeweijer in 2024. Benieuwd wat de “juice” queen verdient?
Next articleWat heb je allemaal nodig voor het succesvol runnen van een website?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here