Vermogen Vasco Rouw in 2024. Hoe rijk is hij?

chantal janzen miljonair

Wie is deze man en wat is zijn vermogen in 2024?

Vasco Rouw. Misschien heb je wel eens van hem gehoord, maar misschien ook niet. De laatste tijd is hij extra bekend geworden door zijn samenwerking met rapper en ondernemer Boef om The Millionaires Club op te richten. Lees hier meer over The Millionaires club.

Vasco Rouw staat bekend als een succesvolle zakenman die miljoenen op zijn naam heeft staat. Slechts weinigen weten echter dat hij dit geld heeft verdiend met de ontwikkeling van games. Hij is de man achter Vasco Games, een bedrijf dat ruim een miljard downloads op zijn naam heeft staan. Daarmee ontwikkelde het bedrijf dat gevestigd is in Emmen zich tot de grootste gamesontwikkelaar van Nederland.

Met de Millionaires Club deelt hij zijn kennis met ondernemers die ook financiële vrijheid willen bereiken met hun bedrijf. Je kunt dit doen door een lidmaatschap af te sluiten. Op die manier krijg je toegang tot diverse online modules en online (straks weer offline) events. Met een Diamond Membership kun je zelfs deelnemen aan twee groepsgesprekken per maand met Rouw zelf.

Maar zijn echte grote doorbraak was in 2013 toen hij zich begon te richten op de markt van mobiele games. Hij verkocht zijn flash-games en investeerde tonnen in spelletjes voor op de mobiel. Zijn omzet haalde hij hierbij niet uit de mobiele games zelf, deze zijn namelijk gratis. Hij verdiende door middel van reclamegelden en de aankopen van spelers binnen de games zelf, zoals het personaliseren van een eigen avatar of de aanschaf van extra attributen. Circa 70% van winst kwam voort uit advertenties. Door gratis spelletjes op deze manier aan te bieden, had Rouw een slim verdienmodel in handen.

Wat is het vermogen van Vasco Rouw, deze succesvolle onderneme in 2024r?

Volgens bronnen is hij ongeveer 5 miljoen waard, maar dit weten we uiteraard dus niet zeker. Hij is dus sowieso miljonair dankzij zijn game bedrijf. Hij is een game koning en hij doet het ook goed samen met Boef. Misschien komen er nog wel meer ondernemingen van deze man.

We keep you up-to-date!

Wil jij nou je geld verdienen met beleggen? Beleggen op de beurs? Bekijk dit dan eens.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

Previous articleMonica Geuze haar webshop. Wat is het voor een webshop en merk?
Next articleHet vermogen van Ruben Bontekoe in 2024. Hoe rijk is de man van Nikkie PLessen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here