Wie verdient er 10.000 per maand?

vermogen hugo de jonge

10.000 per maand verdienen?

10.000 euro per maand netto. Een mooi bedrag om te verdienen per maand toch? Hier kan je een mooi leven mee leiden.

Waar de ene persoon tevreden is met 3000 of misschien maar 2000 euro netto en een leuke baan, wil de ander toch meer geld.Het hangt helemaal af van je vaste lasten of je kinderen hebt en of je van luxe houd.

Hier zijn een aantal banen waarmee je 10.000 per maand verdient.

Wanneer je in de salarisschaal €10.000 per maand wilt komen, zul je in de meeste gevallen een WO-diploma nodig hebben. Er zijn natuurlijk uitzonderingen binnen commerciële beroepen (zoals artiesten) of denk aan freelancers en ondernemer.

Begin gewoon als ondernemer. Ondernemers verdienen vaak ook meer. Het ligt eraan wat voor soort ondernemer je bent. Maar de meeste ondernemers verdienen toch zeker meer dan 10.000 per maand mits je het goed en al even bezig bent. Verwacht dit niet binnen 1 of 2 jaar. Geef het wat tijd en investeer ook weer geld erin.

Een blogger of succesvolle influencer of YouTuber? Ook dan kan je makkelijk 10.000 per maand verdienen. Naja makkelijk is het niet. Meestal heb je dan meerdere succesvolle blogs en gebruik je meerdere manieren van verdienen. Ook zijn dit vaak Engelse blogs Daarom hebben we ook een Engels blog: iammandyb.com. DIt zal uiteindelijk veel meer opleveren op de lange termijn zodra we worden toegelaten tot premium advertisers zoals Mediavine Of Adthrive, wat nog niet zo makkelijk is.

Ben jij nou ook onderweg naar de 10k per maand? Stuur ons vooral een mail en vertel jouw verhaal: info@carrieretijd.nl. Kom op een populair platform.

Meer lezen over ondernemen? Bekijk dit eens.

De bestbetaalde banen (je kan het uiteraard ook met een van verdienen) voor die 10.000 per maand zijn.

1.Minister

Uiteraard verdienen Mark Rutte en Hugo de Jonge meer dan 10.000 per maand. Maar het is ook een verantwoordelijke drukke baan.

En waar je vooral aan moet denken met die 10k per maand zijn banen als Orthodontist, Piloot, Dierenarts, Notaris, Cardioloog, Commercieel directeur, Dermatoloog, Bedrijfsjurist, Psychiater.

Dit zijn banen waarbij je een WO diploma nodig hebt en vaak lang aan het studeren bent.

2. Medisch specialist of huisarts

Medisch specialisten zijn artsen die bepaalde specifieke kennis en ervaring hebben om een specialisme te kunnen uitoefenen. Hiervoor heb je na de opleiding geneeskunde nog een specialiserende opleiding gevolgd in een bepaald vakgebied. Een medisch specialist is bijvoorbeeld een gynaecoloog, cardioloog of huisarts.

Als medisch specialist verdien je gemiddeld tussen de €6.158,- en de €12.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dat klinkt dus goed en kan rond de 10.000 per maand uitkomen.

2.Freelancers

Je kan ook als ZZP’er aan de slag. Ook in de zorg (vaak MBO of HBO diploma voor nodig of soms is Universiteit ook goed, het ligt aan de soort opleiding en de branche) kan je meer dan 50 per uur verdienen en alsnog een mooi loon per maand binnenhalen. Maar vergeet de belasting en je pensioen niet. Er komt wel veel kijken bij werken als ZZP’er. De eerste 3 jaar kan je wel gebruik maken van de startersaftrek en de zelfstandigenaftrek.

In sommige beroepen kan je zelfs meer dan 100 euro per uur vragen, denk dan aan jeugdzorgmedewerker of orthopedagoog of freelance psychiater. Nou reken maar Uit. Werk je 40 uur per week? Dit kan dus behoorlijk oplopen.

Meer lezen over starten als freelancer? Checkthis!

10.000 per maand verdienen? Niet onmogelijk! Ga voor meerdere blogs in het Engels, ga als zorg ondernemer aan de slag of freelance marketeer en vraag een goed uurloon.

Ga ervoor en streef naar 10.000 euro netto per maand.

Previous articleAnna Nooshin en haar bedrijven. Wat doet ze allemaal?
Next articleVerdiensten digital nomad in 2024.Wat verdien je dan eigenlijk?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here