Wat is het vermogen van Nicolette Kluijver in 2024? Lees hier meer.

werk en vermogen jessie maya

Nicolette Kluijver is een model, Nederlandse televisiepresentatrice en actrice.

Op haar 17-jarige leeftijd werd ze ontdekt als model door het bedrijf Elite Model. Ze reisde drie jaar lang de wereld af om model te staan voor verschillende grote merken zoals Tommy Hilfiger en Diesel. Ze heeft ook tussen 2002 en 2005 een klein rolletje gehad in een van de bekendste soap series Goede Tijden, Slechte Tijden.

In 2006 besloot ze een andere carrière in te gaan, namelijk die van het presenteren Kluijver is bekend geworden door haar werk als presentatrice van diverse televisieprogramma’s, waaronder “Spuiten en Slikken,” een programma over seksualiteit en drugs, en “Expeditie Robinson,” een avontuurlijk reality-programma Ze presenteerde ook Adam zoekt Eva en tot slot heeft ze ook als actrice in enkele Nederlandse films en series gespeeld.

Momenteel is ze te zien als presentatrice van Expeditie Robinson 2024 wat elke zondag te zien is en daarnaast presenteert ze sinds 2021 het programma De perfecte verbouwing. Dit doet ze beiden erg goed.

Wat is het vermogen van Nicolette Kluijver in 2024?

Nicolette is op vroege leeftijd al begonnen aan haar carrière en dat heeft zeker wat centen opgeleverd. Ze heeft er hard voor gewerkt en dat doet ze nu nog steeds. Haar vermogen wordt dan ook geschat op zo’n 2 miljoen euro. Ze verkocht haar boerderij in Ouderkerk aan de Amstel voor goed geld en vertrok naar Bonaire met haar kids. Inmiddels zijn ze weer terug.

Previous articleIs social media nodig voor je business?Of is het toxic? Social media kan toxic zijn.
Next articleHet vermogen van Mark Baanders in 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here