Wat verdient Ronaldo in 2024?

vermogen samantha steenwijk

De 37-jarige voetbal legende heeft een contract getekend bij voetbalclub Al-Nassr uit Saudi-Arabië, meldt De Telegraaf.

Tijdens het WK in Qatar brak Cristiano Ronaldo met Manchester United. Daar ging een interview aan vooraf, waarin de vedette uithaalde naar de club en Erik ten Hag. De grote vraag die overbleef, was welke club deze narcist er nog bij wil hebben. Nou, in Saudi-Arabië draaien ze hun hand er niet voor om.

Cristiano Ronaldo naar Al-Nassr in Saudi-Arabië

Cristiano Ronaldo heeft een contract getekend voor tweeënhalf jaar bij Al-Nassr. De voetbalclub staat momenteel op de tweede plek in de competitie van Saudi-Arabië.

Er spelen vooral veel voetballers uit Saudi-Arabië bij Al-Nassr, maar ook de Mexicaanse doelman David Ospina en de Braziliaanse middenvelder Luiz Gustavo maken onderdeel uit van de selectie.

Dit gaat hij per seconde verdienen in 2024. Benieuwd?

Cristiano Ronaldo gaat een contract voor tweeënhalf jaar tekenen bij Al-Nassr voor 200 miljoen euro. Dat bedrag bestaat uit het salaris en reclame-inkomsten. Om dit soort krankzinnige inkomsten in perspectief te zetten, rekenen we het altijd even uit per seconde. Dit doen we op basis van een bedrag van 80 miljoen euro, het geld dat hij omgerekend per jaar kan verwachten.

  • De Portugees pakt 80 miljoen euro per jaar in Saudi-Arabië
  • Per maand is dat 6.666.666,67 euro
  • Per week 1.538.461,54 euro
  • Iedere dag verdient hij bij Al-Nassr 219.178,08 euro
  • Dat is inderdaad een 24/7 uurloon van 9.132,42 euro
  • Per minuut vangt hij 152,21 euro
  • Cristiano Ronaldo gaat 2,54 euro per seconde verdienen (dus ook als hij slaapt)

Het nationale elftal van Saudi-Arabië stuntte vorige week door in zijn eerste groepswedstrijd op het WK in Qatar titelkandidaat Argentinië te verslaan. De tweede wedstrijd verloren de Saudi’s van Polen. Vandaag staat hun laatste wedstrijd op het programma tegen Mexico.

Previous article3 eigenschappen van miljonairs. Heb jij ze ook?
Next articleHet vermogen van Famke Louise in 2024. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here