Best verdienende bloggers Nederland in 2024. wieowie?

best verdienende bloggers nederland

De best verdienende bloggers van Nederland in 2024. Wie zijn dat? Is dit eigenlijk wel bekend? en waarom wordt er zo weinig over inkomen gesproken?

Er zijn bloggers die kunnen leven van hun blog en zelfs rijk zijn geworden met bloggen. Maar dit zijn meestal Engelse blogs. Denk dan aan Joel Brown, Dan Western en Angelica Nwandu. Dit zijn de founders van grote Engelse blogs en verdienen duizenden dollars per maand met hun blog. Lees: meer dan 10.000 dollar per maand. Ze zijn inmiddels ook allemaal miljonair. Like what? Kan dit door te bloggen? Ja dus! Maar dit zijn geen dagboek blogs, maar gossip bogs, motivation blogs, entrepreneurship blogs etc. Ze gaan echt ergens over en mensen lezen deze blogs graag.

Er wordt op het web weinig gesproken over de inkomsten van een blog. Mensen houden hun salaris en strategie voor zich. Maar waarom? Je kan anderen ermee inspireren en dat taboe over geld moet toch maar eens afgelopen zijn. Of niet dan? Geld is namelijk belangrijk en er mag anno 2023 best over gesproken worden.

Wij hebben dus geen precieze cijfers van de bloggers, maar gaan ervanuit dat de volgende bloggers meer dan een fulltime inkomen met hun blog verdienen. Naast hun blog verdienen ze vaak ook met hun Instagram of hun YouTube kanaal.

De best verdienende bloggers van Nederland in 2024. Benieuwd?

1.Cynthia Schultz

Ze begon met een populair beautyblog, maar heeft inmiddels haar eigen website: Cynthia.nl. Dit blog gaat over meer dan alleen beauty, maar ook over lifestyle, food, reizen, interieur etc en haar persoonlijke leven. Een inspirerend blog van een leuke dame.

In deze blog post geeft ze aan dat ze verdient met bloggen, social media, YouTube en ze verdient met workshops en lezingen geven. Maar gesponsorde content is haar main income. . Ze heeft meer dan 200k bezoekers per maand (gezien via similarweb.com, al is het inmiddels gedaald naar 100k). De website voor je concurrenten en bloggers die je inspireren, maar met name ook voor concurrentie onderzoek. AL moet ik eerlijk zeggen dat de statistieken niet altijd helemaal kloppen.

Hoeveel verdient ze dan precies? Daar doet ze helaas geen uitspraken over. Wij denken dat ze een goed verdienende ondernemer is en zeker op de 5k a 10k per maand zit. Maar dit weten wij dus niet zeker!

2.Serena Verbon

Ook deze dame heeft een blog en YouTube kanaal. Beautylab.nl is het initiatief van de Houtense Serena Verbon. Wat 10 jaar geleden begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot de grootste beautyblog van Nederland en één van de grootste beautykanalen op YouTube. Op haar blog vind je regelmatig nieuwe artikelen over voornamelijk make-up en skincare, maar ook interieur inspiratie en persoonlijke updates. Een allround blog dus. Ook deze dame verdient door middel van gesponsorde post op haar blog en social media kanalen, maar ze heeft ook een webshop en dus een YouTube kanaal. Hoeveel ze precies verdient? Ook zij doet geen uitspraken hierover. Maar ze zal wel rond de 10k per maand zitten. Zeker weten doen wij dit niet!

3.Renee Lambo

Deze dame gaat hard met haar financiële website: Porterenee.nl. Founded in 2017 en in 2024 al meer dan een miljoen pageviews. Of is dit wat overdreven? Van schulden naar succesvol ondernemen. Zo kan het ook. Ze verdient door middel van een winkel op haar site, gesponsorde posts etc. Ze heeft geen advertenties op haar website staan. Hoeveel ze precies met haar blog verdient is niet duidelijk. Ze heeft in ieder geval meer dan een ton op haar rekening inmiddels. Of dit alleen door haar blog komt is onduidelijk. Meer lezen over Renee? Bekijk dit artikel dan eens.

Uiteraard zijn er nog meer blogs. Denk aan de succesvolle blog van Jacko Meijaard: de internetsuccesgids.nl, maar ook aan bloggers zoals De Moderne Nomaden. Steeds meer bloggers stoppen ermee, maar er zijn zeker nog mogelijkheden.

Hoeveel verdien jij eigenlijk? Ben jij een goed verdienende blogger? Wil je in dit rijtje staan? Laat het ons weten!

Blog succes? Go get it!

Image:Unsplash

Previous articleOndernemen is best moeilijk. Onderschat het niet! Lees gauw verder.
Next articleHet vermogen van Alex Soze in 2024.. Wat verdient deze man?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here