Financiele blogs zijn trendy. Lees hier hoe je er ook 1 begint.

0
financiele blogs

Financiele blogs zijn trendy en populair tegenwoordig.

Praten over geld, praten over beleggen, investeren, vastgoed etc. Het kan allemaal tegenwoordig.

Er zijn al een aantal blogs over financien, zoals Fire For Women en Porterenee, maar er kan er altijd eentje bij. Kom met iets origineels en unieks. Inspireer je lezers en schrijf goede content of laat goede content schrijven.

Overtuigd? Wil jij er ook 1 beginnen? Misschien beginnen als hobby om er uiteindelijk een goedlopend bedrijf van te maken? Lees dan gauw verder.

Om te beginnen heb je een domeinnaam nodig en een hosting provider. Hoe gaat jouw financiele blog heten? Wat dacht je van www.hellacashgang.com? Klinkt dit goed? Of hustlersgang.com? (beiden zijn bij mij te koop). Je kan namelijk ook een Engels blog beginnen. Vaak zijn populaire website namen al weg en moet je dus creatief zijn of wat anders nemen.

Zodra je een domeinnaam hebt een hosting provider zoals Hostnet kan je beginnen met je blog/website. Allereerst moet je natuurlijk een thema kiezen. Je kan voor een gratis thema gaan, maar je kan ook kiezen voor een betaald thema of zelfs een speciaal voor jouw website ontworpen design. Hoe ga je dat aanpakken? Ben je technisch aangelegd en ga je het helemaal zelf doen? Of hou je het simpel en makkelijk en neem je een bestaand thema? Of laat je toch gelijk een site ontwerpen op maat en kies je voor hulp bij je website/blog? Je kan tegenwoordig best goedkoop een eigen webdesign laten maken via bijvoorbeeld Fiverr. Als je het goed wil doen en dus professioneel wil bloggen kies dan voor een betaald thema of ontworpen website. Het hoeft niet duur te zijn. Je moet gewoon net even weten bij wie je zijn moet.

Vind je dit een mooie website of vind je Life of an Artist een dope website? Neem dan contact op!

Heb jij dan eindelijk die vette site? Dan kan je beginnen met schrijven. Bedenk leuke artikelen voor jouw blog met een pakkende titel. Goede content is belangrijk. Goede content zal je uiteindelijk veel bezoekers opleveren en hoe meer bezoekers, hoe meer geld je uiteindelijk kan verdienen met je website.

Maar begin eerst maar eens met schrijven.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here