Het vermogen van Andy van der Meijde in 2024.

vermogen andy van der meijden

Wie is Andy van der Meijde eigenlijk?.

Andy van der Meijde kan je kennen van voetbal. Hij heeft namelijk als professionele voetballer gespeeld bij verschillende clubs in Nederland én in het buitenland. Hij speelde rechtsbuiten bij FC Twente, Ajax, & PSv. Maar tevens bij een grote club als Everton. Niet slecht dus.

Tegenwoordig doet hij dit niet meer en houdt hij zich bezig met social media, waaronder YouTube. Hij heeft daarnaast ook meegedaan aan verschillende televisie programma’s. 

Hij is gestopt met voetballen door zijn drugsverslaving. Hij is hier ook veel geld aan kwijtgeraakt. Dit is dus niet zo leuk, maar hij is nu actief op social media en YouTube.

Wat is zij vermogen in 2024?

Andy van der Meijde heeft dus verschillende inkomstenbronnen. Hij verdient rond de 6000 euro per maand met zijn Youtube kanaal. Momenteel ligt dus de focus van Van der Meijde voornamelijk op zijn YouTube carrière met “Bij Andy in de auto” waar hij verschillende gasten ontvangt. Hij rijd rond met bekende Nederlanders in een auto. Tijdens de autorit grapt hij met de gast en knoopt hij diepgaande gesprekken aan. Hij heeft meer dan 300k subscribers. Vanaf 50.000 subscribers kan je van YouTube leven.

Andy van der Meijde heeft verschillende sponsordeals afgesloten. Zo was hij Koning TOTO, nu is hij het gezicht van Betcity. In zijn YouTube serie wordt niet alleen geld verdient met weergaven, maar ook met branding van sponsoren .Daarnaast heeft hij nog een boek over zijn leven: Geen Genade, dit is momenteel een bestseller en kan je hier kopen.

Zijn totale vermogen?

Het geschat vermogen Andy van der Meijde is 6 miljoen euro in 2023.  Dit bestaat dus uit onder andere vastgoed, Youtube, sponsordeals, auto’s en ondernemingen. 

Wil jij je geld verdienen met beleggen? Bekijk dit dan eens. Het leert je alles wat je moet weten.

Previous articleVermogen Gert Verhulst in 2024. Benieuwd?
Next articleHet vermogen van Sonja Bakker in 2024. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here