Het vermogen van Channah Koerten in 2024. Wie is deze populaire influencer?.

vermogen bridget maasland

Het vermogen van Channah koerten in 2024. Benieuwd?

Ze deed mee aan Echte Meisjes in de Jungle en is inmiddels een echte BN’er aan het worden. Ze krijgt steeds meer media bekendheid en is van alle markten thuis.

Channah Koerten is een ex-Temptation Island deelneemster en dus bekend als reality tv-ster. De meeste mensen kennen haar nu van Echte Meisjes In de Jungle, maar haar grote bekendheid heeft ze te danken aan het programma Temptation Island. Hier deed ze aan mee met de vader van haar kinderen, Quentin. Channah is ook bekend van de programma’s Ex on the Beach Double Dutch, Scoor De Zomer Door en de Videoland-serie De Koertjes naar Curaçao. Verder is Channah eventplanner, make-up artiest en verdient ze geld als influencer. Een allround dame dus.

Ze is inmiddels dus ook influencer en heeft meer dan 300k volgers op de gram. Samenwerkingen met merken? Waarschijnlijk wel. Als influencer kan je goed verdienen. Ze heeft ook een Youtube kanaal met aardig wat abonnees. Ze heeft van haar reality carrière dus een succes gemaakt. Ze heeft zelfs een boek geschreven. You go girl! Koop het boek hier. En wist je al dat ze ook onderneemster is? Ze heeft haar eigen shapewear webshop. Ze doet dus van alles en is waarschijnlijk een slimme meid.

Het vermogen van deze dame in 2024?

Is helaas onbekend. Paar ton misschien? Of misschien ook niet? Volgens mij verdient reality-tv niet zoveel. Niet iedereen is open over haar of zijn vermogen op het web. Maar ze heeft ook een webshop en doet meer dingen dus.

We houden je op de hoogte als we meer weten.

Wil jij nou ook een webshop beginnen of heb je een ander idee voor een online onderneming? Je hebt een website en hosting provider nodig. Wij raden deze aan. Neem een kijkje en begin vandaag nog.

Previous articleWat is het vermogen van Demi de Boer?
Next articleHet vermogen van Valerio Zeno in 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here