Het vermogen van Fred van Leer in 2024. Benieuwd?

vermogen anke de jong

Hoe rijk is Fred van Leer eigenlijkin 2024 en wat doet hij precies?

Fred van Leer is een Nederlandse modeontwerper, stylist en televisiepersoonlijkheid. Hij werd geboren op 18 september 1976 in Alblasserdam, Nederland. Fred van Leer is vooral bekend als stylist van diverse televisieprogramma’s, waaronder “Holland’s Next Top Model”, “Shopping Queens” en “Say Yes to the Dress Benelux” en nu ook te zien in “Make up your mind”. Ook heeft hij zijn eigen online programma “Fred van Leer: Alles Uit De Kast”. Fred begon zijn carrière als stylist bij de NOW&WOW-clubavonden en de BIMO Compex avonden. Dit waren clubavonden georganiseerd door Ted Langenbach in Rotterdam. Vanaf zijn 25e ging Fred aan de slag als stylist bij diverse televisieprogramma’s, magazines en shows, waaronder dus Holland Next Top Model en meer.

Naast stylist is Fred van Leer inmiddels dus ook uitgegroeid tot een echte tv-persoonlijkheid. Hij is niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisielandschap. Zijn populariteit is terug te zien in zijn achterban op zijn sociale media platformen. Hij heeft ruim 1 miljoen volgers op Instagram (vast wel wat gekocht), 125.000 op Twitter en ook zijn YouTubekanaal telt ruim 70k abonnees. Fred is gewoon een leuke stylist met een leuke persoonlijkheid. Hij heeft humor.

Hoe rijk is deze man in 2024

Over het vermogen van Fred van Leer is geen officiële informatie beschikbaar. Hij heeft hier in ieder geval geen uitspraken over gedaan. Maar op het web wordt het geschat op ongeveer 2 miljoen. Stylist Fred van Leer sleept met zijn business en al zijn activiteiten een dik salaris in de wacht. Hij werkt zich dan ook ‘de touwtyfus’, zegt hij tegen het Parool. Hier nog 1!Maar helaas nog niet rijk.

Fred laat weten op social media dat rijkdom voor hem geen geld is.

Het zijn heeft niets te maken met hoeveel mooie auto’s, dure horloge’s je hebt of hoe groot je huis is’, begint Fred zijn verhaal. ‘Of hoeveel geld je op de bank hebt.’

Van Leer vervolgt: ‘Maar vrienden die onvoorwaardelijk van je houden, dat is rijkdom. En ik ben me een partijtje rijk!, aldus de rijke stylist.

Wil jij nou rijk worden door te beleggen. Is dat jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Previous articleTip: ga geen journalistiek of communicatie studeren. Einde van dit beroep? Of is er nog hoop?
Next articleWat voor werk doet transgender Jessie Maya en wat is haar vermogen?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here