Wat voor werk doet transgender Jessie Maya en wat is haar vermogen?

wat verdien je bij kruidvat

De carrière en het vermogen van Jessie Maya. Ze is nu te zien in de Verraders samen met Selma Omari. Die ken je vast ook wel.

Jessie Maya, geboren op 25 november 1996 in Amsterdam, Nederland, is een bekende Nederlandse YouTuber, Instagrammer en influencer. Ze is een transgender en komt hier open voor uit. Ze begon haar carrière op social media met het delen van foto’s en video’s op Instagram en heeft nu meer dan 1 miljoen volgers op dat platform. Ze heeft ook een YouTube kanaal met meer dan 300k subscribers. In 2015 uploadde Jessie haar eerste beauty video op YouTube en al snel vertelde ze open en eerlijk over haar transgenderproces. Dit sprak haar de mensen aan, dus Bosch vergaarde steeds meer bekendheid. Ze legde haar hele transitieproces vast op beeld en deelde dat met haar volgers. Ook haar operaties op het gebied van plastische chirurgie kwamen regelmatig ter sprake. 

Op haar social media-kanalen deelt Jessie voornamelijk mode- en schoonheidstips, reisverhalen en lifestyle-inhoud. Ze heeft samengewerkt met verschillende merken, zoals Hunkemöller en Zalando, en heeft ook haar eigen make-up uitgebracht: curses cosmetics. Hoe dit merk loopt is niet bekend.

Wat is haar vermogen?.

Over het vermogen van Jessie Maya zijn geen officiële gegevens beschikbaar, maar gezien haar populariteit op social media en haar succesvolle samenwerkingen met verschillende merken, is het redelijk om aan te nemen dat ze een aanzienlijk vermogen heeft opgebouwd. We weten niet zeker of ze miljonair is of dat ze een paar ton heeft.

Weet jij meer? Laat het de redactie weten! info@carrieretijd.nl

Wil jij nou ook rijk worden? Net zo rijk als Jessie Maya? Maar ligt jouw interesse in de beleggerswereld? Bekijk dit dan eens.

Previous articleHet vermogen van Fred van Leer in 2024. Benieuwd?
Next articleDit verdien je met een baan in het casino

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here