Het vermogen van Frits van Eerd in 2023. De jumbo man. Benieuwd?

vermogen frits van eerd

Het vermogen van Frits van Eerd in2023. De jumbo man, but what is going on? Veel mensen zijn nu benieuwd naar zijn vermogen en hoe de zaak verder gaat.

FIOD heeft enige tijd geleden een inval in de woning van Jumbo-topman Frits van Eerd gedaan.

Het Openbaar Ministerie laat weten dat er een gezamenlijk onderzoek van de FIOD, de politie en het Functioneel Parket Noord-Nederland naar witwasconstructies loopt. Daarbij zijn invallen gedaan in Noord-Brabant, Drenthe en Groningen.

Het witwassen gebeurde via onroerendgoedtransacties, autohandel, onverklaarbare contante stortingen en sponsorcontracten in de motorcross. Verder is er een verdenking van btw-fraude in de autohandel. In totaal zijn er negen personen aangehouden, waarvan een 58-jarige man uit de gemeente Aa en Hunze de hoofdverdachte in de zaak is. Of de 55-jarige Van Eerd zelf verdachte is, is onbekend. Hij is in elk geval niet de hoofdverdachte.

Het ziet er dus niet al te best uit voor de zakenman. Frits van Eerd treedt dan ook tijdelijk terug als directeur van Jumbo.

Hoeveel verdient de Jumbo eigenaar?

Het is nog afwachten hoe de zaak zich verder gaat ontwikkelen en of de FIOD überhaupt beslag gaat leggen op het vermogen van Frits van Eerd. Hij verdient tussen de 10 en 15 miljoen euro per jaar. Zijn vermogen wordt door zakenblad Quote geschat op maar liefst 2,5 miljard euro. Dat is dus behoorlijk.

We houden je op de hoogte!

Wil jij nou ook rijk worden, maar dan met beleggen? Bekijk dit dan eens.

Foto: unsplash

Previous articleWat is er aan de hand met ondernemer Kanye West in 2023?
Next articleHet vermogen van Quincy Promes in 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here