Het vermogen van Gordon in 2024.

vermogen gordon 2023

Het vermogen van de famous Gordon in 2024. Altijd in het nieuws.

De naam Gordon klinkt je hoogstwaarschijnlijk niet vreemd in de oren. Hij is helemaal in het nieuws momenteel. Of je hem nou helemaal fantastisch vindt of zijn gevoel van humor niet kan uitstaan. Hij doet het goed en is erg succesvol.

Wij vinden hem wel leuk. Hij heeft humor en heeft een leuke persoonlijkheid. Gordon, oftewel Cornelis Willem Heuckeroth, is bekend als zanger, presentator, ondernemer, columnist en schrijver.

Gordon is een van de bekendste Nederlandse zangers, maar hij ook een televisie-persoonlijkheid en ook nog ondernemer. Of je hem nu kent van de Toppers, Geer&Goor, zijn muziek of van zijn horecazaken. Gordon is een succesvolle man en van alle markten thuis.

We kennen de blonde zanger natuurlijk allemaal van zijn televisieoptredens, maar voordat Gordon zijn bekendheid vergaarde verkocht hij vrouwen ondergoed op de markt. Humble beginnings. In 1992 brak hij officieel door met het bekende nummer ‘Kon ik maar even bij je zijn’. en de rest is geschiedenis.

Hij bezit horecazaken. Al heeft hij het moeilijk gehad tijdens de pandemie.

Wat is het vermogen van Gordon in 2024?

Volgens verschillende bronnen heeft Gordon in 2024 een vermogen van 8 miljoen euro. Zijn penthouse in Amsterdam is verkocht en hij vertrok vervolgens naar Dubai. Gordon blijft voorgoed in Dubai wonen, aldus Gordon. Hij voelt zich hier happy. Al hoewel, misschien komt hij nu wel weer terug.

Gordon Heuckeroth verdient per jaar ongeveer € 900.000,, dat het iets minder is komt doordat Gordon geen onderdeel meer uitmaakt van de Toppers. Maar dat is alsnog meer dan genoeg voor een luxe leven in Dubai.

Hij zit er warmpjes bij op Dubai en we houden hem in de gaten.

Weet jij meer? Tip de redactie; info@carrieretijd.nl

Wil jij geld verdienen met beleggen? Is dat jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Previous articleWaarom zou je een aansprakelijksheidsverzekering afsluiten?
Next articleHet vermogen van Jake Paul. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here