Het vermogen van Kosso in 2024. Hoe rijk is hij eigenlijk?

Het vermogen van Kosso in 2024. Hoe rijk is deze man?

De echte naam van Kosso is Albert Dervishaj. Kosso, of Albert, is geboren in Heerlen (zuid-limburg). Zijn ouders vluchtte uit Kosovo door de oorlog en maakten een nieuwe start in Nederland. Hij heeft 1 oudere broer die 6 jaar ouder is. De naam Kosso komt dus vanuit zijn roots in Kosovo. 

Hoe is hij eigenlijk bekend geworden?.

Kosso is eigenlijk een manusje van alles. Hij is momenteel bekend als rapper en fit-fluencer, die een voorliefde heeft voor dikke auto’s. Maar hoe is hij daar gekomen? 

Op zijn 14e is Kosso al in de gym te vinden. Geïnspireerd door zijn vader die al ruim 20 jaar bodybuilding deed, was Kosso ook voornemens om een grote kerel te worden. En dat is best gelukt! Ook is hij rond zijn pubertijd begonnen met rapper, vooral voor de grap en met vrienden. Hij is twee keer begonnen aan een HBO opleiding (International Business en Commercieel Management) maar heeft beide niet afgemaakt, omdat zijn focus steeds meer naar muziek & trainen ging. 

In 2014 startte Kosso zijn eerste eigen onderneming: Balkania Sisha Lounge Geleen. Vooral doordat hij zelf fan was van Shisha roken en zag dat hier veel kansen in lagen. Doordat hij steeds harder aan de weg timmerde als influencer en rapper, kreeg hij veel bekende mensen over de vloer. Grote namen zoals Boef, Kevin, Lijpe, Ysmo, Yes-R en SBMG kwamen langs om op te treden. Momenteel is Kosso nogsteeds (op papier) eigenaar van de lounge. 

Hij is ook eigenaar van Kosso Nutrition, waar hij zich toelegt op het produceren en verkopen van fitnesssupplementen. Daarnaast zit hij inmiddels ook in het vastgoed.

Maar Kosso ken je misschien ook wel als een sterke rapper. Hij mocht in 2013 voor het eerst bij 101Barz komen en dat was wel de grote start van zijn rap carrière. Hij heeft momenteel samenwerkingen met Boef, Josylvio, Hef, Murda & Ali B en verdient ook veel goed met zijn muzikale carriere.

Hij doet dus van alles en is erg succesvol.

Maar dan, wat is zijn vermogen in 2024?

Kosso is goed aan de weg aan het timmeren en heeft het ondernemen goed begrepen. Hij richt zich op diverse inkomstenbronnen, zoals rappen, ondernemen, vastgoed en influencen. Kosso is momenteel miljonair en heeft dus 3 dikke auto’s op zijn naam staan, is eigenaar van een tandenbleekpraktijk, shisha lounge en heeft een rap-contract bij Sony. We mogen dus wel concluderen dat Kosso rijk is.

Zijn vermogen wordt volgens het web geschat op 10 miljoen.

Previous articleLigo: Het Online Platform om Bedrijven te Starten
Next articleGlasvezel voor ondernemers: de voordelen op een rijtje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here