Het vermogen van Louis van Gaal in 2023. Benieuwd?

vermogen hugo de jonge

Louis van Gaal, die ken je uiteraard wel. Hij is een wereldwijd icoon binnen de voetbalwereld. Louis van Gaal heeft een verleden als profvoetballer, maar maakte pas echt naam toen hij in de trainerswereld stapte. Hij stond onder meer voor de spelersgroep van Ajax, FC Barcelona, Manchester United en het Nederlands Elftal. In deze jaren heeft Van Gaal een goed salaris opgestreken en hij beschikt dan ook over een gigantisch vermogen. Ben je benieuwd hoeveel?Lees dan gauw verder.

Het vermogen van deze man?

Na het succesvolle WK met Oranje in 2014, werd zijn vermogen door Quote geschat op zo’n 24 miljoen euro. Van Gaal ging daarna echter nog aan de slag als hoofdtrainer bij Manchester United, waar hij een zeer riant salaris kreeg overgemaakt. Naar verluidt kreeg de Amsterdamse trainer in Engeland een jaarsalaris van ongeveer 8 miljoen euro gestort op zijn bankrekening. Ook kreeg hij een oprotpremie van ruim 6 miljoen euro mee toen hij werd ontslagen bij Manchester United.

Het totale vermogen van Louis van Gaal wordt geschat op circa 40 miljoen in 2023. Hij investeert in vastgoed. Van Gaal bezit verschillende panden, zowel in Nederland als in het buitenland.

Vorig artikelHoe rijk is Louisa Janssen eigenlijk?
Volgend artikelHet vermogen van Hugo de Jonge in 2023. Hoe rijk is deze man?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in