Het vermogen van Sylvie meis. Hoe rijk is deze dame in 2023?

vermogen samantha steenwijk

Sylvie Meis. Wie kent haar niet? Misschien ken je haar nog als voetbalvrouw, maar misschien inmiddels ook als succesvolle zakenvrouw.

Sylvia meis is een bekende tv persoonlijkheid in Nederland en Duitsland, maar daarnaast is ze ook model actrice, onderneemster en moeder.

Wat is haar vermogen?

Het grootste deel van haar vermogen heeft Meis verdiend met haar werk als presentatrice en actrice Zowel in Nederland als Duitsland steeg haar populariteit enorm, waardoor ze steeds betere contracten af kon sluiten bij tv-zenders. Dit heeft haar veel geld opgeleverd.

Daarnaast doet ze ook modellenwerk. Ze sluit zeer goede deals met verschllende merken als BMW, The Phone House en Gillette. Daarbij krijgt een bepaald percentage van de producten die verkocht worden waar haar naam op staat. Volgens Quote verdient ze hier zeker enkele tonnen per jaar mee. Daarnaast heeft ze ook nog haar eigen lingerielijn, die onder meer bij supermarktketen Aldi te koop is. Ze had eerder al een samenwerking met het lingeriemerk Hunkemöller.

Volgens diverse bronnen wordt haar vermogen in 2023 op 17 miljoen geschat. Uiteraard krijgt ze ook alimentatiegeld van haar ex-man van der Vaart. Maar dit heeft ze helemaal niet nodig. She is a rich woman!

Maar Sylvie heeft het zelf ook goed voor elkaar en is niet afhankelijk van haar rijke mannen.

Nice job lady!

Ga zo door.

Wil jij nou je geld verdienen met beleggen op de beurs? Wil je hier meer over leren? Bekijk dit dan eens.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here