Het vermogen van Thierry Baudet. Hoe rijk is hij?

vermogen hugo de jonge

Het vermogen van Thierry Baudet. Die ken je uiteraard wel. Hoe rijk is hij nou eigenlijk in 2024?

Thierry Baudet (1983) studeerde rechten en geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en werd op 28 Januari, 1983. geboren in Heemstede Hij is dus hoog opgeleid zoals meerdere politici. Thierry Baudet is een veelbesproken politicus en auteur en hij is het gezicht van Forum voor Democratie (FVD). Thierry Baudet is ook auteur en schreef diverse boeken die je hier kan kopen. Hij is 1 van de vele politicus die ook boeken schrijft. Jesse Klaver schrijft ook boeken. Lees hier meer over Jesse Klaver en zijn vermogen.

In mei 2020 richtte Thierry Baudet, het bedrijf THPB Media B.V. op, aldus Bekende Buren. Als doelstelling/ activiteiten liet hij bij de Kamer van Koophandel weten: “Het publiceren van boeken, het verzorgen van lezingen en optredens, het verrichten van consultancywerkzaamheden en het verwerven, vervreemden, houden, beheren en/of exploiteren van auteursrechten, royaltyrechten en andere rechten van intellectuele eigendom. Hoeveel hij hier precies mee verdient is niet duidelijk.

De controversiële uitspraken en radicale opvattingen van Baudet zijn regelmatig onderwerp van gesprek in het Nederlandse medialandschap dus daar ken je hem misschien ook wel van.

Maar wat we natuurlijk allemaal willen weten is het salaris en vermogen is van deze man.

Salaris en vermogen van Thierry Baudet.

De fractievoorzitter van Forum voor Democratie krijgt een flink loonstrookje voor zijn werk in de Tweede Kamer. Het bedrag komt neer op €110.540,00 per jaar. Dat is €9.211,67 per maand en dat komt neer op een bedrag van €425,15 per dag.

Nederlandse Tweede Kamerleden ontvangen een schadeloosstelling van €7813,14 per maand, plus een vakantiebonus van 8%. Ook wordt er een eindejaarsuitkering van 8,3% verdiend en een onkostenvergoeding en pensioenopbouw, zit er ook nog bij. De totale schadeloosstelling voor een jaar is ruim €109.000. Fractievoorzitters krijgen nog een extra toelage van 1% over hun brutoloon, plus voor elk Kamerlid in hun fractie een extra 0,3% exclusief henzelf. Deze toelage mag niet meer dan 11,5% van het brutosalaris bedragen.

Wat is zijn geschatte vermogen?

Het vermogen van Thierry Baudet wordt geschat op minimaal een miljoen euro en dat komt met name door zijn boekenverkoop en natuurlijk verdient hij ook goed in de politiek. Maar we denken dat hij wel meer dan een miljoen heeft.

Als je meer weet? Tip de redactie: info@carrieretijd.nl

Wil jij nou ook rijk worden en veel geld verdienen met beleggen? Is dat jouw ding en wil je hier meer over leren? Bekijk dit dan eens.

Bron: manly & rijksoverheid. Image: unsplash

Previous articleWat voor werk doet Mandy Woelkens?
Next articleHet vermogen van Sylvie meis. Hoe rijk is deze dame in 2024?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here