Het vermogen van Thierry Baudet. Hoe rijk is hij?

vermogen hugo de jonge

Het vermogen van Thierry Baudet. Die ken je uiteraard wel. Hoe rijk is hij nou eigenlijk in 2023?

Thierry Baudet (1983) studeerde rechten en geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en werd op 28 Januari, 1983. geboren in Heemstede Hij is dus hoog opgeleid zoals meerdere politici. Thierry Baudet is een veelbesproken politicus en auteur en hij is het gezicht van Forum voor Democratie (FVD). Thierry Baudet is ook auteur en schreef diverse boeken die je hier kan kopen. Hij is 1 van de vele politicus die ook boeken schrijft. Jesse Klaver schrijft ook boeken. Lees hier meer over Jesse Klaver en zijn vermogen.

De controversiële uitspraken en radicale opvattingen van Baudet zijn regelmatig onderwerp van gesprek in het Nederlandse medialandschap dus daar ken je hem misschien ook wel van.

Maar wat we natuurlijk allemaal willen weten is het salaris en vermogen is van deze man.

Salaris en vermogen van Thierry Baudet.

Het salaris van Baudet is €110.00,00 per jaar (ongeveer). Dat komt neer op zo,n €9.000 per maand. Maar hij heeft ook nog zijn boeken. In 2020 verdiende hij hier 75.000 euro mee. Dat is dus niet mis. In totaal heeft hij 12 boeken geschreven, aldus hijzelf en de Volkskrant.

Wat is zijn geschatte vermogen?

Het vermogen van Thierry Baudet wordt geschat op minimaal een miljoen euro en dat komt met name door zijn boekenverkoop. Maar we denken dat hij wel meer dan een miljoen heeft. Hij heeft ook nog zijn grachtpand.

Als je meer weet? Tip de redactie: info@carrieretijd.nl

Wil jij nou ook rijk worden en veel geld verdienen met beleggen? Is dat jouw ding en wil je hier meer over leren? Bekijk dit dan eens.

Bron: manly & rijksoverheid. Image: unsplash

Previous articleWat voor werk doet Mandy Woelkens?
Next articleHet vermogen van Sylvie meis. Hoe rijk is deze dame in 2023?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here