Het vermogen van Valerio Zeno in 2024.

vermogen johan derksen

Valerio (jaja, die leuke presentator is eindelijk back) in 2024.

Valerio Ciro Zeno, Amsterdam, 2 januari 1984) is een Nederlands televisiepresentator en acteur van Italiaanse afkomst.

Hij was even uit de televisie scene, maar hij is back en presenteert Echte dames in de Jungle met dames zoals Michella Kox en Famke Louise (ugh). Wat vind jij van het orogramma?

Voor veel jongvolwassenen was Valerio Zeno écht zo’n presentator waar je mee opgroeide. Valerio is nog altijd actief in de mediawereld en hij is dus terug na de corona jaren.

De oude TMF-ster, die met het legendarische Wakker worden met Valerio echt doorbrak, kreeg nog meer bekendheid na zijn overstap naar BNN in 2008. Hij ontpopte zich tot een vaste waarde voor de omroep en timmerde jarenlang aan de weg, vaak met tv-maatje Dennis Storm. Try Before You DieJe zal het maar hebbenDennis vs. ValerioProefkonijnen en later nog Over Mijn Lijk.

Een mooie tv-carrière bij BNN zou je zeggen. Totdat de omroep hem op straat zette, wat nieuws werd in 2018. Hoewel het eerst op een vrijwillig vertrek van Valerio leek, bleek dat later niet waar te zijn. Het was de omroep die niet meer met hem verder wilde. “We zijn met name de laatste twee jaar uit elkaar gegroeid. Dat soort dingen gebeuren”, legde hij uit.

Maar deze man zit niet stil. Sinds 2007 is Zeno al dj onder de naam ‘Phalerieau’. Dat doet hij nog steeds en met succes en nu presenteert hij dus het hilarische programma.

Hoe rijk is deze man in 2024?

Helaas is er dus niks over bekend. Is hij miljonair? Geen idee. Hij is ieder geval weer terug!

Jij je geld verdienen met beleggen op de beurs? is dat iets voor jou? Bekijk dit dan eens, succes!

We houden je op de hoogte!

Previous articleHet vermogen van Channah Koerten in 2024. Wie is deze populaire influencer?.
Next articleHoe rijk is Louisa Janssen eigenlijk in 2024?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here