Het vermogen van Michella Kox. Die ken je vast wel. Benieuwd?

vermogen katja schuurman

LIKE WHAT? Het programma echte meisjes in de Jungle is back! Lees gauw verder.

Michella Kox is een mediapersoonlijkheid en presentatrice en komt regelmatig in het nieuws, omdat ze vaak brutaal is naar andere celebs toe, waaronder Laura Ponticorvo.

Ze heeft deelgenomen aan diverse televisieprogramma’s en verscheen later op televisie en online kanalen als presentatrice.

In 2008 kwam Michella Kox kwam voor het eerst op televisie. Ze deed mee aan het tweede seizoen Dames in de Dop. Ze werd eerste en won daarmee maar liefst 20.000 euro. not bad at all!

In 2011 deed Michella mee aan Echte Meisjes in de Jungle. Ze werd derde. In 2013 was Kox in twee programma’s te zien: Echte Meisjes op de Prairie en Lust, Liefde of Laten Lopen.

Michella Kox staat er verder om bekend dat ze altijd op de hoogte is van alle ins- en outs van de deelnemers van Temptation Island. Niet gek dus dus dat RTL haar in 2018 en 2019 vroeg om het napraat-programma Temptation Talk te presenteren. En dit leverde Temptation een flink bedrag op ook. Hoeveel precies is niet bekend.

En jahoor. Ze komt weer op tv dit jaar in hetzelfde programma van 2011. Het programma is terug! Echte meisjes in de jungle. Met onder andere Fabiola Volkers, Channah Koerten en dus Michella. Wordt het een hit? Wij denken van wel..

Ze heeft ook een Youtube account maar heeft niet veel abonnees. Verder heeft ze een Instagram account met 150k volgers.

Wat is het vermogen van deze dame?

Helaas is daar niks over bekend. We denken persoonlijk dat ze niet zo rijk is. Volgens andere bronnen krijgt ze een uitkering en is ze afgekeurd, maar ze heeft toch een media carrière opgebouwd. Volgens weer andere bronnen had ze ook een kleding winkel, maar die is inmiddels failliet doordat de Primark er werd gevestigd. We denken dat ze niet kan leven van de programma’s alleen.

Weet jij meer over haar vermogen? Laat het ons weten.

Wil jij nou je geld verdienen met beleggen?. Beleggen op de beurs? Bekijk dit dan eens.

Previous articleEen baan gevonden in Canada? Wat nu? Visum nodig?
Next articleVermogen Madonna in 2024. Hoe rijk is de zangeres?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here