Hoeveel geld heeft Josylvio anno 2024 eigenlijk?

geld josylvio 2022

De bekende en succesvolle rapper uit Naarden. Hoe rijk is hij nou eigenlijk anno 2024?

Is hij al miljonair? Lees het hier.

Josylvio aka Joost Theo Sylvio Yussef Abdel Galil Dowib is geboren in Naarden en inmiddels 30 jaar. Hij is bekend onder zijn artiestennaam Josylvio. Hij is een Nederlands rapper, acteur en ondernemer.

Begonnen in 2015 met zijn eerste album en nu 7 jaar later is hij niet meer weg te denken uit de rapscene.  In 2015 bracht hij de single Le7nesh uit. Het was de aanleiding voor het album Ma3seb, dat hij samen met hiphopproducent en jeugdvriend Esko uitbracht.

Met grote hits zoals “Catch up, “Hosselen”, “Gimma”, “Ride or Die” en verdient hij erg veel geld aan zijn muziekstreams en aan Youtube. De meeste video’s zijn miljoenen keer bekeken en dat levert dus ook aardig wat op.

Hij is ook ondernemer en begon in 2018 zijn eigen label: Hella Cash Gang met getekende namen zoals Moeman en Ka. Ashafar is independent verder gegaan en doet het ook goed.

Maar hij verdient het meeste aan zijn shows en optredens. Zijn hele agenda voor afgelopen zomer en winter staan helemaal vol.

Je kan hem volgen op zijn Instagram. Facebook pagina of TikTok.

Ben jij al een fan? Wat is jouw favoriete nummer?

En dan, is hij miljonair?

Anno 2024 denken wij van wel. 8 jaar in de muziek business? Ja dan mag je wel miljonair zijn met zoveel gouden hits en successen. Hij heeft een huis in Eemnes gekocht met zijn vrouw en 2 kids. Het waren 2 moeilijke corona jaren, maar die heeft hij allang weer ingehaald met al zijn shows en nieuwe singles. Wij zijn benieuwd of hij nog iets voor opkomende artiesten gaat doen of voor zijn fans. Hij is er op zijn eigen fame gefocust.

We houden je op de hoogte als we meer horen! Hij heeft het nog niet bevestigd naar de media toe, maar volgens onze bronnen is hij wel miljonair.

Previous articleZijn ondernemers een beetje gek?
Next articleDe voordelen van VPS hosting

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here