Zijn ondernemers een beetje gek?

ondernemers zijn nuts

Zijn ondernemers een beetje gek?

Ik denk het wel. Althans, de meeste die ik ken wel.

Ze durven, ze hebben lef, ze denken outside the box en ze willen graag baas vrij zijn. Ze hebben vaak een enorme drive om hun eigen ding te kunnen doen.

Om 24/7 met een eigen iets bezig te zijn, om al je focus daar op te leggen, erin te geloven en al je geld erin te investeren, ja dat betekent dat je toch een beetje gek moet zijn. Je denkt anders. Je denkt in termen van kansen en mogelijkheden.

Je werkt veel harder dan je in loondienst zou doen en in de eerste jaren doe je dat vaak ook nog voor een hongerloontje. Er is helemaal niets voor je geregeld, maar dan ook écht helemaal niets. Je hebt geen garantie op succes en je weet niet of je jouw geïnvesteerde geld terugziet.

Je moet toch echt een beetje gek zijn op het waanzinnige gedreven zijn om een idee als product op de markt te brengen, gelet op de tegenslag waar je onvermijdelijk mee te maken krijgt, want makkelijk is het zeker niet.

De Ideeën zijn hier genoeg, het financiële gedeelte is nog wat lastiger. Om het echt winstgevend te maken.

Slechts 5 procent van de ondernemers weet een duurzame miljoenenomzet klaar te spelen na zoveel jaar. De rest verdient gewoon gemiddeld of haalt het niet en trekt de stekker er weer uit.

DUs ik ben benieuwd naar jullie meningen.

Zijn ondernemers een beetje gek?

Previous articleVermogen Boyd Hoek. Hoeveel verdient hij echt?
Next articleHoeveel geld heeft Josylvio anno 2023 eigenlijk?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here