Hoeveel volgers heb je nodig op TikTok om geld te verdienen anno 2023?

hoeveel volgers heb je nodig op tiktok voor geld

Wij zijn er ook voor de online influencers en ondernemers die graag zo geld willen verdienen.

Wij denken dat jongeren minder naar school gaan en zich focussen op een online/influencer carriere. De trend onder jongeren.

Hoeveel volgers heb je nou eigenlijk nodig om echt geld te verdienen met de populaire video app TikTok? Geld verdienen met TikTok. De droom van vele TikTokkers. Je bent er nu misschien hobbymatig mee bezig, maar uiteindelijk wil je hier je werk van maken. Maar let op: dit is niet zo makkelijk. In korte tijd is TikTok dan ook uitgegroeid als één van de populairste social media netwerken onder jongeren. En waar veel mensen/jongeren zijn, is natuurlijk ook veel geld te verdienen. Zo werkt dat eenmaal met alles. Maar kanalen zoals Youtube en TikTok zijn momenteel erg lastig om tussen te komen. Ik zou je eerlijk zeggen dat bloggen nu makkelijker is, want er is minder concurrentie. Iedereen zit op TikTok of Youtube, maar nog genoeg mensen Googlen. Doe hier dus je voordeel mee als je op zoek bent naar een online inkomen!Begin een populair mannen of vrouwen blog/online magazine vol met originele content.

Hoeveel volgers heb je nodig voordat je er een leuk zakcentje mee kunt verdienen?

Dat is lastig te zeggen. Maar zeg maar dan je vanaf 10k volgers er wel wat mee kan gaan verdienen. Heb je meer dan 10.000 gebruikers die dagelijks naar jouw filmpjes kijken? Ontvang je van hen veel positieve reacties? Dan ben je mogelijk al interessant voor bedrijven om mee samen te gaan werken. Maar de meeste TikTokkers die echt veel verdienen hebben miljoenen volgers en likes. Denk aan Addison Rae die letterlijk TikTok famous is geworden en nu allerlei andere dingen doet. Het gaat niet alleen om het aantal volgers, maar ook om de betrokkenheid van je volgers.

Hoe vergroot je de betrokkenheid van jouw volgers?

Het is belangrijk om een niche te kiezen. Iets waar je passie voor hebt en met veel enthousiasme over kan praten. Dit kan zijn reizen, sport, voeding etc. Wees uniek, oprecht en consistent. Je moet dus continue grappig zijn, nieuwe filmpjes uploaden en er elke dag serieus veel tijd aan besteden. Het is gewoon een fulltime hobby die kan uitgroeien naar een fulltime inkomen.

En hoe verdien je dan met TikTok?

Wanneer je groter wordt zullen bedrijven je net zoals met Instagram benaderen om sponsored content maken. Content waar je dus voor betaald krijgt. Bekende TikTokkers zoals Rianne Meijer en Juultje Tieleman doen dit. Je kan ook zoveel bedrijven benaderen en aangeven wat jij kan betekenen voor hun bedrijf.

Daarnaast kan je als je eenmaal wat groter bent aan het verkopen van je eigen merchandise. Dit doen vele grote TikTokkers. Mar hier heb je echt wel een flinke fanbase voor nodig.

TikTok: het is leuk, maar niet zeker niet makkelijk. Het is net als met Instagram. Je bent niet de enige en wat populariteit help ook wel mee. Meer llikes en volgers nodig? Tiktok volgers kopen?

Wil jij nou geld verdienen op een andere manier? Wat dacht je van beleggen? Is dit jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Image:Unsplash

Previous articleEen blog voor vrouwen beginnen. Hoe pak je dat aan? Tips en meer.
Next articleWerkverslaving. Dat bestaat. Kenmerken van een workaholic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here