Miljonair worden in 2024? Dankzij deze tips gaat het je lukken.

miljonair in 2022

Miljonair worden in 2024?

Wanneer ben je eigenlijk miljonair? Volgens het CBS ben je miljonair als je bezittingen minstens € 1.000.000,- waard zijn. Denk aan spaargeld, aandelen, een huis of eigen bedrijf. Reken je niet te snel rijk, want je schulden worden daarvan afgetrokken, zoals een hypotheek of leningen.

Voor veel mensen een droom. Maar the reality is dat maar een klein gedeelte van society het lukt om zo,n bedrag bij elkaar te krijgen. Hier zijn goede ideeen, doorzettingsvermogen en soms wat geluk voor nodig. Het is dus heel moeilijk, maar zeker niet onmogelijk…Je moet erin geloven, in jezelf geloven, in je idee en de juiste mensen vinden.

Alleen ondernemen (nog steeds alleen ja) is niet zo makkelijk.

Hier zijn enkele tips om miljonair in 2024 te worden:

1.Investeren

Door maar te sparen wordt je zeker niet rijk. De enige reden om geld te sparen is om het te investeren.

Investeren is niet zo ingewikkeld of intimiderend als we denken dat het is. Het belangrijkste is om met automatische overschrijvingen te werken. Op die manier zie je het geld dat je belegt niet eens, en leer je te leven zonder dat geld.

Je kan je geld in verschillende dingen investeren. Denk aan huizen opkopen en weer doorverkopen, maar je kan ook investeren in een blog en hier passief inkomen uithalen na een aantal jaar zoals wij dus doen met onze blogs. Inmiddels verdienen we gemiddeld 1500 euro per maand met onze blogs. We hopen dat dit gauw meer wordt. Maar naamsbekendheid krijgen en reclame maken voor je blog kost tijd.

2.Wees zuinig met je geld

En ja het is ook zo dat sommige mensen miljonair zijn, omdat ze gewoon zuinig omgaan met hun geld. Ze kopen geen onnodige dure kettingen en dure auto’s. Er zijn veel miljonairs die gewoon in een oude auto rijden, goedkope kleding dragen etc. Niet iedereen wil spotten met zijn of haar geld. Get rich door zuinig te zijn met je verdiende geld. Je zal dan wel aardig wat moeten verdienen om op deze manier miljonair te worden.

3. Netwerken en je eigen business opzetten

Netwerken is key. Bijna niemand werd alleen miljonair. Dat is nou echt self-made, maar nee meestal heb je een team. Een netwerk van businessminded people om je heen. Zorg voor een omgeving waarin mensen gelijkgestemd zijn, jouw pushen tot een volgend niveau maar ook waarin je tot rust kan komen om te herstellen. Ga naar netwerk events en find the right people. Denk je dat Rihanna zelf al die bedrijven heeft opgezet? Ze heeft ook de juiste mensen ontmoet om zo aan haar brands te werken. Zo gaat het met veel sterren. Find the right people to work with en build your own business. Je kan van alles beginnen. Ga voor waar jouw expertise ligt. Meer lezen over een eigen online business starten? Lees dit dan eens.

4. Meerdere inkomstenbronnen

Een manier om meer geld te verdienen is om het aantal inkomstenbronnen te verhogen.Veel selfmade miljonairs hebben meerdere inkomstenbronnen. Denk aan vastgoed dat wordt verhuurd, aandelen of mede-eigenaarschap van een bedrijf.

Hoe meer inkomstenbronnen, hoe beter. Je kan ook een baan hebben en hiernaast side-hustles hebben zoals een blog of webshop.

Ben je al klaar om miljonair te worden in the future? Are you ready for a nice view?

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Ga ervoor, succes!

Online beginnen? Dan heb je de juiste hosting nodig? Wij hebben goede ervaringen met deze hosting. Neem eens een kijkje.

Previous articlePassief inkomen met Crypto. Hoe dan? Lees hier meer.
Next articleHet vermogen van Frans Bauer in 2024. Benieuwd? Lees het hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here