Passief inkomen met Crypto. Hoe dan? Lees hier meer.

passief inkomen met crypto

Wie wil nou niet passief inkomen in 2022? Het is de trend onder jongeren en ondernemers. Mensen willen financieel vrij zijn. Niet werken voor een baas omdat het moet, maar omdat het kan en extra geld oplevert. Maar het liefst hebben veel mensen tegenwoordig hun eigen business of verdienen ze geld met vloggen, bloggen, of uiteraard met Crypto. Er zijn tegenwoordig vele manieren en wij bespreken ze hier.

Om te beginnen (veel mensen zullen het inmiddels weten), maar we willen het toch even verduidelijken.

Wat is passief inkomen precies?

Onder passief inkomen verstaan we het volgende: inkomen dat geen direct verband heeft met geleverde arbeid. Je hoeft dus niet direct arbeid te leveren hiervoor.

Soms is passief inkomen voor korte termijn, soms levenslang. Simpelweg zeggen dat passief inkomen inkomen is waar je helemaal niets voor hoeft te doen is een beetje kort door de bocht. Het vereist wel een investering vooraf.

Waar kan je dan aan denken bij passief inkomen?

Hierbij kan je denken aan rente op je spaarrekening. Nou we weten allemaal dat rente er nu niet is, dus veel mensen zijn op zoek naar andere manieren. Anderen manieren zijn het kopen en verhuren van een huis. Een huis of een gedeelte van je huis verhuren kan inkomsten opleveren. Maar je kan ook denken aan inkomsten via een blog of Youtube account. Het is nu helemaal trending. Geld verdienen met affiliate marketing of advertenties op je blog of bij je vlog. Als jij een goed bezochte websites of blog hebt, kan jij hier aardig wat mee verdienen. Maar je hebt hier wel veel bezoekers voor nodig. Ook moet je af en toe je website updaten met nieuwe content of je Youtube kanaal met nieuwe videos. Helemaal passief is bloggen en vloggen dus niet.

Maar wat dacht je anno 2022 van Crypto? Wanneer je een passief inkomen met crypto verdient, betekent het dus dat je niet continu je cryptomunten koopt en verkoopt.

hoe kun je geld verdienen met crypto?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met crypto. Hieronder enkele manieren

1.Handelen in crypto

Je kan handelen en investeren in crypto. Het werkt relatief simpel: je koopt wanneer de munt goedkoop is en verkoopt wanneer deze meer waard is. Het is de kunst om de juiste valuta te kiezen. Je kan aan verschillende valuta denken. Er zijn er namelijk meerdere.

Wil je gaan investeren in crypto kies dan voor een goed platform die aan je eisen voldoet. Hierbij kan je denken aan Bitvavo

2.Staking

Staking. Wat houdt dat in? misschien al eens van gehoord, maar misschien ook niet.

Staking houdt in dat investeerders cryptovaluta kunnen vasthouden en daar een beloning voor krijgen. Je krijgt dus een inkomen door munten vast te houden in een digitale portemonnee en dat zorgt er eigenlijk voor dat het een passieve manier van geld verdienen is. Een passief inkomen dus. Je kunt bijvoorbeeld de cryptomunt Ethereum vasthouden, maar er zijn er meer. Meer weten over de Ethereum koers? Is dit het moment om deze cryptomunt te kopen?

3.Lending

Dan heb je ook nog lending. Lending is te vergelijken met rente verkrijgen over je spaargeld (van rente is momenteel geen sprake, maar om een vergelijking te maken). Met lending leen je je crypto voor een bepaalde periode uit via een peer-to-peer-transactie. Na die periode ontvang je een rentepercentage als beloning voor het feit dat je een ander gebruik hebt laten maken van jouw crypto. Je ontvangt gewoon je cryptomunten terug.

Is passief inkomen iets voor jou? Dan is handelen in crypto ook iets voor jou.

Previous articleManieren om te kunnen leven van online casino spellen
Next articleMiljonair worden in 2024? Dankzij deze tips gaat het je lukken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here