Peugeot lease, wat zijn de voordelen voor ondernemers?

Als ondernemer is het belangrijk jezelf te verplaatsen en een auto is hierbij onmisbaar. Een auto aanschaffen is een investering waar je goed over na moet denken, en kost vaak veel geld. Een Peugeot lease is een interessante optie als je wél gebruik wil maken van een eigen auto, maar tegelijkertijd het geld liever investeert in jouw bedrijf. Zakelijk leasen biedt veel voordelen voor ondernemers. In dit artikel zullen we meer vertellen over Peugeot lease en de voordelen ervan voor ondernemers.

Wat is Peugeot lease?

Peugeot lease is een manier om een auto te rijden voor een bepaalde periode zonder dat je de auto in één keer hoeft te kopen. Er zijn twee soorten lease die je kunt kiezen, namelijk financial lease en operational lease.

Financial lease

Bij financial lease financier je een auto voor een bepaalde periode. Je betaalt een vast bedrag per maand en aan het einde van de looptijd ben je de eigenaar van de auto. Hierdoor profiteer je van veel voordelen voor ondernemers.

Operational lease

Met operational lease betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto. Je bent geen eigenaar van de auto, maar je kunt de auto wel gebruiken zolang je de leasetermijn aanhoudt.

Voordelen van Peugeot lease

Als ondernemer zijn er veel voordelen aan het leasen van een Peugeot. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

  • Geen grote investering: Je hoeft de auto niet in een keer te kopen, waardoor je geen grote investering hoeft te doen.
  • Lage onderhoudskosten: Een Peugeot is een goede auto waar je weinig onderhoud aan hebt als je netjes met de auto omgaat.
  • Flexibel: Je bent vrij om de leasetermijn aan te passen aan je behoefte en jouw bedrijf.
  • Fiscaal voordeel: Als ondernemer kun je de investering in financial lease aftrekken van je belastbaar inkomen.
  • Voordelen van Financial Lease

Financial lease biedt een aantal voordelen voor ondernemers die een Peugeot willen leasen:

Flexibiliteit

Financial lease biedt ondernemers de flexibiliteit om de auto naar hun eigen behoeften aan te passen. Bijvoorbeeld, het is mogelijk om een auto met extra opties zoals navigatie, audio-installaties, enz. te leasen. Ook kun je de auto verkopen als je klaar bent met leasen.

Voordelig

Financial lease is vaak voordelig in vergelijking met andere vormen van leasen. Omdat je eigenaar bent van de auto, hoef je niet het volledige bedrag van de auto bij de leasemaatschappij te betalen, en steek je het restbedrag in je eigen zak.

Belastingvoordeel

Financial lease biedt ook belastingvoordelen. Ondernemers kunnen de leasetermijn als bedrijfskosten opvoeren, waardoor ze in aanmerking komen voor investeringsaftrek, renteaftrek en btw teruggaaf. Ook mag je de auto fiscaal afschrijven waardoor je de winstbelasting drukt.

Een Peugeot financial leasen?

Financial lease is een interessante optie voor ondernemers die een Peugeot willen leasen. Het biedt flexibiliteit, voordeligheid, belastingvoordeel en zekerheid. Als ondernemer is het belangrijk om de verschillende opties te vergelijken voordat je een beslissing neemt. De ervaren adviseurs van FinancialLease.nl helpen je op weg bij het kiezen van de beste Peugeot lease voor jouw onderneming.

Previous articleGebruik merchandise om je bedrijf op de markt te brengen
Next articleWerken in de bouw zonder ervaring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here