Vermogen Boyd Hoek in 2024. Hoeveel verdient hij echt?

vermogen boyd hoek

Het vermogen van Boyd Hoek in 2024. Hoeveel verdient hij nou echt?

Boyd Hoek, misschien van gehoord, misschien ook niet. Een money influencer. Is hij betrouwbaar? en verdient hij inderdaad zoveel?

Wie is hij en wat verdient hij?

Boyd is nog erg jong, maar nu al succesvol met zijn eigen social media marketing business ook wel SMMB genoemd.

Je ziet hem misschien regelmatig op social media voorbij komen in advertenties waarbij hij bekendheid creëert voor de SMMB masterclass cursus.

In zijn advertenties wekt Boyd Hoek de nieuwsgierigheid van vele mensen op, omdat hij zijn Social Media Marketing Business erg aantrekkelijk laat overkomen. Boyd heeft dan ook zijn eigen bureau: “Digital Presence” opgericht.

Hij had geen ervaring, maar heeft zichzelf naar de top gewerkt in deze branche.

Boyd Hoek wil met zijn SMMB Masterclass vele mensen bereiken. Hij wil mensen leren om te gaan met social media marketing. Je hebt daarom ook geen enkele voorkennis nodig om deel te nemen aan de masterclass. Aan de hand van verschillende online lessen en video’s die hij aanbiedt, kun je zelf meer leren over social media marketing. Op deze manier wil hij dat mensen succes behalen op dit gebied en zijn ervaring met anderen delen.

In de masterclass wordt ingegaan in het creëren van motivatie en vertrouwen in jezelf. Wanneer je niet gelooft dat je succes gaat boeken, zul je dat namelijk ook niet behalen. Boyd Hoek ziet dit daardoor als een van de belangrijkste aspecten van zijn masterclass.

Inmiddels is hij ook een veelgevraagd coach voor ondernemers met een miljoenenomzet. En dat op die leeftijd, knap!

Maar dan wat is zijn vermogen in 2024?

Dat is niet helemaal duidelijk. Maar volgens diverse bronnen verdient hij goed en woont hij inmiddels op Bali. Of hij miljonair is is ons niet helemaal duidelijk. Het lijkt ons wel als je bedrijven met een miljoenen omzet helpt dan je zelf dan ook miljonair bent.. Maar je wordt niet zomaar miljonair, onthoudt dat goed.

Hier gaan vaak vele jaren overheen en een goud idee.

Heb jij nou ook een goed/goud idee? Dan heb je een domeinnaam en webhosting nodig. Die kan je hier krijgen.

Previous articleVeel nepnieuws op het internet en social media. Neem niet alles serieus.
Next articleZijn ondernemers een beetje gek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here