Vermogen Denzel Slager. Wat verdient deze man?

vermogen denzel slager

Vermogen van Denzel Slager. Er wordt veel naar hem gezocht en dat komt waarschijnlijk omdat hij de vriend van zangeres Famke Louise is. Ze hebben inmiddels samen een kind genaamd, Nówie Storm Slager en ze zijn gelukkig samen.

Wie is Denzel Slager verder eigenlijk?

Hij is ondernemer, atleet en model. Denzel is met name bekend geworden door zijn deelname aan Love Island. In 2019 won hij de show nadat hij de liefde vond bij mede-deelneemster Aleksandra. Hun relatie hield echter geen stand, in oktober 2020 maakten de winnaars bekend dat zij een punt zetten achter hun relatie. De liefde van zijn leven vond hij dus niet tijdens zijn deelname aan het programma maar pas toen hij terug in Nederland was. Famke Louise is inmiddels zijn grote liefde. De bekende zangeres en vlogger. Sinds december 2021 is Slager samen met Famke te zien in de realityserie: Famke & Denzel.

Verder is hij een voetballer. Voetballiefhebbers kunnen Denzel kennen uit de tijd dat hij professioneel voetbal speelde.

Hij speelde in de jeugd van sc Heerenveen, AVV Zeeburgia, AZ en FC Utrecht. In 2012 tekende hij voor twee seizoenen bij RKC Waalwijk waar hij zijn debuut maakte in het betaald voetbal. Hij heeft ook in het buitenland gevoetbald.

Waarin hij onderneemt is niet helemaal duidelijk. Hij geeft helaas niet alles prijs op het web.

Wat is zijn vermogen?

Ook dat is niet helemaal duidelijk. We denken dat hij geen miljonair is, maar het wel goed heeft samen met Famke Louise. Benieuwd naar haar vermogen? Lees dit dan eens.

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web? Want wij zijn het merk voor jullie creatieve ondernemers!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? 10k per maand? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: wikipedia & shownieuws. Image source: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here