Vermogen Eelco de Boer. De internet ondernemer. Lees het hier.

vermogen jutta leerdam

Wie is Eelco de Boer eigenlijk?

Eelco de Boer is binnen de marketingwereld bekend als succesvol ondernemer, investeerder en adviseur. Hij stond aan de wieg van diverse bedrijven – waaronder Paypro en Enormail – die zich stuk voor stuk focussen op online ondernemen. Hij is dus een creatieve succesvolle ondenemer vol met ideeën. Het internet biedt de creatieve innovator veel mogelijkheden en dit heeft hij vroeg gezien.

Hij heeft diverse bedrijven opgericht waaronder Luondo, Enormail, Winst.nl, Paypro.nl, betaalsociaal.nl, Membirds en honderden websites.

Uiteraard is niet alles een succes geworden. Maar hij is iemand die niet opgeeft en gewoon nieuwe dingen blijft proberen. Hij is dus al jaren bezig op het web en met succes.

Naast ondernemer, adviseur en coach is hij ook spreker op events. De Boer werd met zijn succesverhaal een inspirerend voorbeeld voor het grote publiek. Het duurde niet lang voordat hij steeds vaker gevraagd werd als spreker op diverse events. Hij deelde daarbij het podium met grote namen zoals Les Brown, Jan Peter Balkenende, Wibi Sourijadi en Robert Kiyosaki.Met zijn kennis en ervaring als succesvol online ondernemer ontwikkelde hij zich tot een veelgevraagd spreker waarmee hij diverse ondernemers heeft weten te inspireren.

Wat is het totale vermogen van Eelco de Boer?

Uiteraard doet hij hier geen uitspraken over. Maar volgens diverse websites wordt het vermogen op 10 miljoen geschat. Hij krijgt miljoenen bezoekers op zijn websites en heeft tienduizenden klanten. Hij is in ieder geval een groot succes geworden dankzij het web.

Wil jij dat nou ook? Lees dan vooral onze andere artikelen en begin zelf online met jouw website, product, idee etc.

Wil jij nou liever je bezig houden met beleggen? En jouw geld hiermee verdienen? Bekijk dan dit eens.

Previous articleHet vermogen van Hakim Ziyech in 2024. Benieuwd?
Next articleHet vermogen van Olcay Gulsen. Hoe rijk is deze dame in 2024?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here