Het vermogen van Fajah Lourens in 2024. Hoe rijk is deze powervrouw?

Naar deze vrouw kijken we zeker op. Wat een killer woman, powervrouw! Met een succes van een eigen merk, boeken, producten en meer. Deze powervrouw werd bekend via Goede Tijden Slechte Tijden, maar we kennen haar de laatste jaren vooral vanwege haar bestsellers met My Killer Body Motivation, een creatief gezond platform. Fajah had altijd de wens om voor haar veertigste miljonair te zijn. Inmiddels is ze de veertig gepasseerd en heeft ze haar doel weten te bereiken. Ze is namelijk multi-miljonair.

De carrière van Fajah Lourens

Wat veel mensen echter niet weten is dat de 41-jarige brunette aan het begin van haar carrière een rol had in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden als Yasmin Fuentes. Dit was de kick-off voor een knallende carrière. Ze speelde onder andere in de hitfilm Shouf Shouf, Voetbalvrouwen en deed mee aan Expeditie Robinson. Haar laatste film dateert uit 2020, toen ze in de film Suriname speelde. De laatste jaren is ze minder bezig geweest met acteren en heeft zich vol op het ondernemen gestort. Haar bedrijf My Killer Body Motivation is namelijk als een speer gegaan en heeft haar dan ook goed geld opgeleverd.

Haar grootste financiële successen heeft ze geboekt met haar fitness boeken die ze heeft verkocht. Het meest bekende en tevens bestverkochte boek was ‘Killer Body’. Deze business babe verdiende €1 miljoen aan Killerbody-boeken Hiernaast verkoopt ze proteïnerepen en kleding. Haar repen liggen in allerlei supermarkten en andere winkels en haar boeken gaan als een trein. Hiernaast is ze ook nog spreekster op evenementen.

De rechten van het boek zijn ook over de grens verkocht aan Australië, Engeland, Canada, India en Zuid Afrika. De boeken zijn dus al te verkrijgen in verschillende talen. Al deze powermoves hebben haar een aardig zakcentje opgeleverd. Killer boss moves.

Het vermogen van Fajah Lourens in 2024

Fajah heeft verschillende bedrijven, los van haar eenmanszaak, op haar naam staan. Killerbody is hiervan het allergrootste en bekendste succes. In 2019 had ze rond de 1 miljoen, dit zal anno 2024 wel rond de 5 miljoen zijn. Great job!

‘Ik wil mijn bedrijf binnen drie jaar voor 150 miljoen verkopen,’ zei ze vorig jaar in LINDA. Wie weet wat de toekomst brengt.

We houden je op de hoogte!

Ook voor jezelf beginnen? Een goed idee? Een domeinnaam en hosting is wel handig om te beginnen. Die kan je hier krijgen. Goed,betrouwbaar en betaalbaar. succes!

Previous articleBelangrijkste bron voor werkgeluk. Benieuwd?
Next articleWat is een executive search bureau en wanneer schakel je zo’n bureau in?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here