Vermogen Kim Feenstra in 2024. Hoe rijk is deze dame?

vermogen kim feenstra

Wat is het totale vermogen van deze populaire dame in 2024?

Kim Feenstra ken je vast wel. Veel mensen zijn benieuwd naar haar vermogen. Is ze nou wel of niet een miljonair? Rumor has it that she is.

Naast haar modellenwerk, eigen bedrijf en fotografie speelde ze ook als actrice in diverse Nederlandse films – onder andere in Verliefd op Ibiza – en tv-series.

Ze heeft ook haar eigen bedrijf in de mode, namelijk House of Movements. Met House of Movements willen zij en haar mede business partner de pr en communicatie op zich nemen voor merken die duurzaam zijn of een duurzame visie naleven. Kim houdt van duurzaamheid.

Ze heeft ook een eigen kledingcollectie ontworpen. Kim en jeansmerk Garcia hebben een gloednieuwe jeanswear collectie gelanceerd en nu in de winkel te verkrijgen. De collectie heeft als doel vrouwen in verbinding met elkaar te brengen en female empowerment te stimuleren. Zo is de #IAMWOMAN (he, iammandyb.com) collectie bedoeld voor alle vrouwen, ongeacht afkomst, huidskleur, geloofsovertuiging, handicap, geaardheid of politieke voorkeur. Garcia en Kim geloven namelijk dat alle vrouwen sterke individuen zijn die hun eigen krachtige verhaal schrijven.

Tot slot is ze ook influencer ,met meer dan 600k volgers op Instagram en heeft ze regelmatig samenwerkingen met bedrijven. Kim Feenstra is een allround talent en is van alle markten thuis.

En dan, haar vermogen en wat verdient ze per jaar in 2024?

Over hoeveel Kim Feenstra per jaar verdient is bijzonder weinig informatie te vinden. Het is dus niet duidelijk.

Volgens diverse internet bronnen wordt haar vermogen op meer dan een miljoen geschat. Ze is dus miljonair. Ze heeft een huis in Zwanenburg en woont daar samen met man en kind. Wat ze precies nog meer doet voor de centen is niet helemaal duidelijk.

Wil jij nou je geld verdienen met beleggen?. Beleggen op de beurs..Is dat jouw ding of wil je hier meer over leren?. Bekijk dit dan eens, succes!

Previous articleOpzoek naar een baan in 2024. DIt moet je weten.
Next articleIs Selma Omari inmiddels al miljonair in 2024?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here