Vermogen Madonna in 2023. Hoe rijk is de zangeres?

vermogen edson da graca

Vermogen Madonna in 2023. Wie kent deze dame niet? De pop legende, de Queen of pop. Inmiddels is ze al 63, maar ze ziet er nog steeds fantastisch uit (al hoewel aardig wat plastic surgery denken wij).

Madonna houdt van shockeren en zit ook op TikTok. Hier brengt ze vaak aparte filmpjes uit. Laast kwam ze uit de kast, maar he dat was geen nieuws toch?Madonna is een rebel, een edgy lady. Madonna is een icon. Een fire rock chick!

Een inspiratie voor artistheat.com, want ook zij brengt heat.

Maar hoe zit het met haar carriere?

Madonna Ciccone heeft 14 soloalbums uitgebracht, met haar eerste, Madonna, die stamt uit 1984. Madonna heeft zo,n 335 miljoen albums en singles verkocht sinds haar start tot maart 2015.

Maar ze doet meer dan dat. Ze schrijft kinderboeken, heeft een eigen verzorgingslijn, kledinglijn en heeft tal van samenwerkingen met merken. Ze kan gewoon alles deze vrouw!

Het vermogen van Madonna in 2023

Ze is niet zo rijk als Rihanna (die inmiddels miljardair is), maar ze is wel close.

In al die jaren vergaarde ze een vermogen van 590 miljoen dollar (515 miljoen euro), maar dat was in 2018. Inmiddels is het 2022 en is Madonna 850 miljoen dollar waard, volgens Celebrity Net worth. Maar dit ie een schatting. Het kan dus ook meer of minder zijn. Not bad!

Previous articleHet vermogen van Michella Kox. Die ken je vast wel. Benieuwd?
Next articleDe beste laptop kopen geeft ruimte aan je creativiteit en werkplezier

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here