De beste laptop kopen geeft ruimte aan je creativiteit en werkplezier

Zowel thuis als op je werk is het een voorwaarde dat je over goede, snelle en moderne apparatuur beschikt. Eén van de grootste ergernissen, is naast een teveel pratende collega of vieze koffie, de oude personal computer die niet meer vooruit te branden is. Zit je regelmatig tegen een zandlopertje aan te kijken, dan kan dat je werkplezier danig frustreren. Zit je nog te typen op een desktop computer met windows 2000 van meer dan vijftien jaar geleden dan moet deze zo snel mogelijk vervangen worden vervangen.

Ben je een beetje bij de tijd en gaat je werkgever ook met de tijd mee dan zullen desktop computers met een apart beeldscherm en toetsenbord definitief tot het verleden behoren. Je kunt tegenwoordig beter een laptop kopen. De huidige generatie laptops doet inmiddels niet meer onder voor de traditionele personal computer. Er zijn talloze voordelen om nog vandaag over te stappen naar een laptop. Je hebt hierin niet alleen keuze uit verschillende merken en modellen, ook qua formaat, snelheid, gewicht, accuduur en materiaalgebruik is er een enorm aanbod.

Ga je op internet op zoek naar een goede laptop dan doe je dat meestal met de zoekmachine van google. Toets je laptop kopen in dan krijg je maar liefst 15,7 miljoen resultaten voorgeschoteld. Ga je een 17 inch laptop kopen dan heeft google maar liefst 131 miljoen hits. Dat zijn aantallen die de keuze voor een voor jou geschikte laptop enorm moeilijk maken. Daarom helpen we je graag een eindje op weg.

Waarvoor gebruik je de laptop?

Ben je een creatief persoon en gebruik je pakketten van Adobe zoals indesign, illustrator en photoshop dan is een snelle laptop van minimum een  i7 processor aan te raden. Daarnaast is een snelle grafische kaart een vereiste om je werk snel en prettig uit te voeren. Een groter beeldscherm van een 17 inch laptop werkt prettiger dan kleinere formaten. Denk daarbij ook aan een model met touchscreen en touchpad of de mogelijkheid om er een stylus pen op aan te sluiten.

Chromebook

Gebruik je een laptop vooral voor kantoorgebruik voor het typen van rapporten, het maken van een powerpointpresentatie of een tabel in excel dan voldoet een chromebook zeker. Het mooie van dit model is dat je compleet in de cloud kunt werken. Zo heb altijd je documenten bij de hand en hoef je niet bang te zijn dat je een document per ongeluk niet hebt opgeslagen. Je werk wordt namelijk realtime in de cloud opgeslagen. Hoe mooi is dat ! Omdat de meeste mensen dagelijks met hun mobiele android telefoon bezig zijn, went het enorm snel om met een chromebook te werken. Je kunt namelijk met enorm veel bekende apps werken zoals google docs, google spreadsheets en nog veel meer toepassingen. Je kunt trouwens je rapporten of andere documenten makkelijk met je collega’s delen zodat je gezamenlijk aan een presentatie kunt werken. Omdat je allemaal in één online versie werkt hoef je nooit bang te zijn dat er ouder versies bestaan. Dat is pas echt teamwork, waar jij en je werkgever heel blij mee zijn.

Previous articleVermogen Madonna in 2024. Hoe rijk is de zangeres?
Next articleVermogen Dan Karaty in 2024. Benieuwd?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here