Vermogen Marieke Elsinga in 2024. Wat verdient deze dame?

vermogen hugo de jonge

Het vermogen van Marieke Elsinga in 2024. Hoe rijk is deze dame eigenlijk?

Op Carriere Tijd komt alles voorbij, vooral voor jongeren, maar ook anderen die geïnteresseerd zijn in mensen en hun vermogens.

Wat verdienen jouw favoriete BN’ers en influencers nou eigenlijk? Zijn ze miljonair?

Marieke Elsinga kennen we allemaal wel van het Q-music programma Mattie & Marieke. Daarnaast verschijnt ze regelmatig bij RTL Boulevard. Daar is ze nu overigens gestopt. Marieke is al een tijd niet meer weg te denken uit medialand en verdient daar dan ook goed geld mee. Is she rich? Lees gauw verder.

Marieke Elsinga (12 juli 1986) is dus bekend als Nederlands radio- en televisiepresentatrice. Na het afronden van de studie Communicatiemanagement 2008 begon Elsinga met werken bij Hyves en CityFilm. In 2011 begon ze met het maken van radioprogramma’s en na een jaar kreeg ze de kans om een radio-opleiding te volgen bij Q-Music.

Elsinga was sinds 2015 ook te zien op televisie bij onder andere de programma’s RTL Summer Night, Expeditie Robinson en It Takes 2. Ze presenteerde daarbij zelf ook enkele programma’s. In 2019 heeft zij voor de film The Angry Birds Movie de stem van Ella ingesproken. Ze doet dus veel en is van alle markten thuis.

Wat we allemaal willen weten, hoeveel verdient ze?

Wat is het vermogen van deze succesvolle vrouw in 2024?

Het salaris van Marieke Elsinga is niet precies bekend. Maar van haar co-host Mattie Valk wel. Hij verdiende 600.000 per jaar bij Q-music. Not bad at all! Het salaris van Marieke is waarschijnlijk dus ongeveer hetzelfde. Daarnaast verhuurt ze een appartement in Amsterdam.

Het precieze vermogen is dus ook niet bekend. Door diverse media wordt haar vermogen rond de 1 a 2 miljoen geschat. Maar dit kan dus meer of minder zijn. Haar huis is ongeveer 1 miljoen waard dus ze zal waarschijnlijk wel een paar miljoen hebben.

We houden je op de hoogte.

Ben jij al fan van deze vrouw?

Previous articleVermogen van Angela De Jong.
Next articleArbeidsmarkt op zijn kop. Jongeren denken anders dan hun ouders.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here